Календар
Вересень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Сер   Жов »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  

Архів за: Вересень 3, 2020

03.09.2020

Цьогоріч у Львівському кооперативному коледжі економіки і права новий навчальний рік розпочався незвично через карантинні обмеження. На жаль, не відбулася традиційна посвята першокурсників у студенти – одне з найбільших свят навчального закладу та найбільш хвилююче свято для студентів та їхніх батьків.

Цього року кооперативна студентська сім’я коледжу поповнилась великим загоном юнаків та дівчат, що обрали шлях здобуття освіти у виші.
Адміністрація намагалась максимально зробити перший день для першокурсника святковим, не порушуючи санітарно-протиепідемічних правил. Зокрема, організовано привітання через студентське радіо «Кооперативна хвиля», на якому мали можливість привітати першокурсників всі бажаючі, від представників студентського самоврядування до адміністрації.
До привітань студентів долучився Голова правління Споживспілки Львівської області, Михайло Ванівський, «… зичу сміливо і впевнено крокувати стежками знань, сповнюючи світ щасливими усмішками, новими перемогами і звершеннями, бути стійкими та наполегливими у навчанні, здобутті професії, реалізації своїх мрій і прагнень!».
Куратори розповіли в групах про правила поведінки в коледжі та за межами навчального закладу, особливості навчання та проживання в гуртожитку в умовах карантину, про правила респіраторної гігієни і як захиститися від Covid-19, культура здорового способу життя у нових обставинах. COVID-19 — новий виклик для всього свiту, проінформувати про психологічну допомогу у разі тривожного стану через епідемію, важливість індивідуальних заходів профілактики та фізичного дистанціювання, про використання дистанційної і змішаної форм навчання в коледжі та її особливості, тощо.


Читати далі …
Архів новин