Календар
Червень 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Кві   Сер »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  

Архів за: Червень 2017

01.06.2017

Фотогалерея Чотирнадцятої науково-практичної конференції студентів вищих навчальних закладів Укркоопспілки

На базі Львівського торговельно-економічного університету відбулася Чотирнадцята науково-практична конференція студентів вищих навчальних закладів Укркоопспілки на тему: «Інноваційні процеси і їх вплив на ефективність діяльності підприємства». Організатор наукового заходу – Навчально-методичний центр “Укоопосвіта” Всеукраїнської центральної спілки споживчих товариств.
З вітальним словом до учасників конференції звернулась член Правління Укркоопспілки, директор Департаменту кадрової політики, освіти і науки, директор НМЦ «Укоопосвіта», к.е.н. Лідія Войнаш. Лідія Герасимівна наголосила, що конференція проводиться за географічним принципом: у Львівському торговельно-економічному університеті та у Полтавському університеті економіки та торгівлі. Також вона закликала до наукового диспуту з метою формування системного підходу щодо удосконалення діяльності підприємств, шляхом реалізації інноваційних процесів.
До привітання долучився ректор університету, професор Петро Куцик, який привітав учасників наукового заходу у найстарішому торговельно-економічному вищому навчальному закладі України та Центральної і Східної Європи. Петро Олексійович закликав молодих науковців до плідної наукової дискусії з обговорення актуальних проблем, що впливають на ефективну діяльність підприємств.
Також з вітальним словом виступив заступник голови правління спілки споживчих товариств Львівської області Микола Хлевинський, який привітав присутніх у чарівному місті Лева та наголосив на необхідності проведення подібних заходів з метою залучення результатів наукових досліджень у практичну діяльність підприємств і організацій системи споживчої кооперації України.
Читати далі …

Архів новин