Календар
Лютий 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Січ   Бер »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728  
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  

Архів за: Лютий 26, 2018

20.02.2018

20 лютого у коледжі було проведено виховний захід присвячений дню Героїв Небесної Сотні для студентів різних спеціальностей вишу. У лютому 2014 року, під час сутичок протестувальників із силовиками, на Інститутській вулиці у Києві , розстріляли понад сто осіб . Їх назвали «Небесною Сотнею».

Мета заходу: вшанувати пам’ять героїв Небесної сотні, виховати патріотичну свідомість, патріотизм, розвивати у студентів активну громадянську позицію, повагу й толерантність до інших народів, бажання стати гідними громадянами України, віру у краще майбутнє своєї країни, прищеплювати любов до Батьківщини тощо.

Ведучі – голова студентського самоврядування Михайло Юркевич і Вікторія Надурак розповіли присутнім про події тих дні в Києві на Майдані: ми сьогодні тут зібралися, аби в скорботі схилити свої голови та вшанувати пам’ять людей різного віку, які полягли у мирний, цивілізований час ХХ сторіччя.

Читати далі …

18.02.2018

17 лютого відбулось урочисте нагородження переможців обласного етапу XVIII Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика. Диплом переможця отримала студентка 2 курсу нашого коледжу, групи ПВ(н)-26 Вікторія Надурак, яка зайняла перше місце. Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика проводиться кожного року. Мета заходу – знайти справжнього знавця української мови, підвищувати престиж рідної, української мови. Головне завдання конкурсу – сприяння утвердженню державного статусу української мови, піднесення її престижу серед учнівської молоді, виховання пошани до культури та традицій українського народу.

Петро Яцик – патріот України, який щиро вболівав за майбутнє народу, його мову, культуру, він віддав частинку своєї душі й чимало коштів для того, щоб переконати молоде покоління українців у тому, що українська мова – то наш найперший скарб, а знати її – і престижно, і морально необхідно. З кожним роком збільшується кількість учасників патріотичного мовного змагання. Як наголошував Петро Яцик, «…Щоб відродити українську мову, не треба замахуватися відразу на щось глобальне, можна почати з малого. Наприклад, із конкурсу української мови. Нехай діти позмагаються на краще її знання… І чим більше дітей ми долучимо, тим певніше, що молода Україна говоритиме рідною мовою, шануватиме її, уважатиме престижною.

Читати далі …

17.02.2018

Нещодавно на базі Львівського торговельно-економічного університету у співпраці з Радою директорів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Львівської області та обласним методичним об’єднанням викладачів правознавчих дисциплін ВНЗ І-ІІ рівня акредитації Львівщини було проведено ІІ етап Обласної олімпіади з правознавства серед студентів ВНЗ І-ІІ рівня акредитації Львівської області.

З вітальним словом до учасників олімпіади звернувся ректор Львівського торговельно-економічного університету, професор Петро Куцик; голова методичного об’єднання викладачів правознавчих дисциплін ВНЗ І-ІІ рівня акредитації Львівщини, Наталія Галушка; декан юридичного факультету Львівського торговельно-економічного університету, Олександр Котуха; від Голови Ради директорів ВНЗ І-ІІ рівня акредитації Львівської області Романа Дадака, методист, Ірина Тарасюк.

Читати далі …

Архів новин