Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
19.06.2019

З метою налагодження та підтримання постійних наукових зав’язків з закладами вищої освіти, забезпечення зміцнення співпраці науки і практики, створення умов для подальшого впровадження результатів навчання в практичну діяльність, викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували для студентів зустріч з доктором економічних наук, професором, завідувачем кафедри фінансів, банківської справи і страхування, державного вищого навчального закладу «Університет банківської справи» (м. Київ), Богданом Пшиком, який є автором понад 150 наукових праць з актуальних питань банківської системи та фінансових ринків, інвестиційної та інноваційної діяльності, фінансово-економічної безпеки.

Професор, Богдан Пшик, провів для студентів спеціальності багатоцільову лекцію на тему: «Взаємодії банківського і реального секторів економіки в умовах євроінтеграції та глобалізації, використання фінансового потенціалу регіону та механізми підвищення ефективності фінансової системи».

Зустріч пройшла у приємній дружній атмосфері та невимушеній обстановці.
Майбутні молодші спеціалісти мали можливість поспілкуватися з науковцем та отримати відповіді.
Як наголосив голова циклової комісії, к.е.н., Михайло Голубка «… викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності, для студентів спеціальності систематично організовують зустрічі з видатними особистостями, як теоретиками так і практиками…»
Кожен слухач в аудиторії почерпнув щось важливе для себе. Дана зустріч буде надзвичайно цікавою та важливою для студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»

За інформацією прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Архів новин