Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
18.06.2019

Забезпечення зайнятості випускників закладів вищої освіти є одним із пріоритетних завдань розвитку держави, адже саме вони є найактивнішою частиною працездатного населення.

У рамках сприяння працевлаштуванню, викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права, організували для студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» зустріч з випускником коледжу– заступником директора Львівської обласної дирекції АБ «Укргазбанк» Тарасом Шмигельським, який провів лекцію-презентацію на тему: «Банківська система України: характеристика, сучасний стан, проблеми та тенденції розвитку».

Тарас Ігорович поділився з молодими фахівцями досвідом роботи та практичними успіхами, акцентував свою увагу на перспективі розвитку спеціальності, потребі у висококваліфікованих фахівцях на ринку праці, особливостями працевлаштування, їх основні обов’язки, перспективи кар’єрного росту та запропонував взяти участь у конкурсному відборі студентів з метою навчання і стажування з можливістю подальшого працевлаштування.

Роман, людина котра не зважаючи ні на що, залишилася сильною і стійкою. І попри невимовну тугу Героя, що причаїлася в його очах, які бачили війну та смерть полеглих побратимів, боронив нашу країну, пройшов через ворожі обстріли аби захистити нас з вами, свою родину, свою рідну Україну. Людина, яка заслуговує на нагороду, отримала її.
Адміністрація коледжу, працівники, студентство пишається представником вишу, та вдячні Вам, Романе, за те, що сумлінно виконували службові обов’язки в зоні проведення антитерористичної операції, та дякуємо Богу за те, що ви повернулися живим.
Від щирого серця вдячні нашим військовим, за мирне небо, благополуччя і мир у наших домівках, за те, що захищаєте свій дім, свою родину, свою націю.
Бажаємо віри у перемогу та завжди пам’ятати, що на вас чекають вдома рідні та близькі, які щодня моляться за вас!
Бажаємо вам щастя, міцного здоров’я, родинного благополуччя. Хай у всьому вас супроводжує успіх! Дякуємо вам за жертовність та відвагу!
«Слава Україні — Героям Слава!»

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Архів новин