Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Гру    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
30.05.2019

На базі Львівського кооперативного коледжу економіки і права, у співпраці з Радою директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області та обласним методичним об’єднанням викладачів історії ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області, відбулася ХХІХ обласна олімпіада з історії України серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області
Мета проведення олімпіади –пошук обдарованої студентської молоді, стимулювання їх творчої праці, сприяння розвитку інтелектуальних та організаторських здібностей. Студентська олімпіада – це справжній інтелектуальний марафон.

Інтерес до навчання, бажання пізнавати нові грані улюбленого предмета притаманні учасникам олімпіад різних етапів. І самі досягнення в цих змаганнях є особистим кроком кожного учасника на шляху до щасливого майбутнього, це не лише унікальний шанс перевірити свої знання та вміння, показати здібності до наукового пізнання, а й можливість навчатися долати труднощі та ніколи не зупинятися на шляху до мети.

Заступник директора з навчально-методичної роботи Львівського кооперативного коледжу економіки і права Ігор Леськів, привітав учасників Олімпіади в стінах навчального закладу, ознайомив гостей з історією навчального закладу, охарактеризував діяльність коледжу, розповів про особливості, проблеми та перспективи організації навчально-виховного процесу, поділився досвідом, здобутками вишу та побажав плідної праці.
Голова методичного об’єднання викладачів історії ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області Сергій Орловський, ознайомив учасників з порядком проведення заходу та побажав усім максимального розкриття талантів, добрих результатів та впевненості у своїх знаннях.
Участь в олімпіаді приймали студенти І-ІІ курсів, які представляли коледжі Львівської області. Загальна чисельність учасників олімпіади становила понад 53 осіб.
Олімпіада проводилась у два етапи.Перший етап-тести, другий –усна відповідь. В перерві учасники мали змогу переглянути документальний фільм, приурочений до 140 річниці від дня народження державного та громадсько-політичного діяча, літературного і театрального критика, Головного Отамана військ Української Народної Республіки, журналіста, Симона Петлюри.
Аналіз виконаних завдань олімпіади з історії свідчить, що з року в рік глибокі та системні знання показують студенти коледжу.
Загалом під час проведення олімпіади панували робочий настрій, доброзичлива атмосфера і дух змагальності в досягненні високих результатів. Необхідно відзначити високий рівень організації заходу, злагоджену, високопрофесійну роботу оргкомітету, який створив оптимальні умови для успішного перебігу змагань. Адже саме такі заходи дають змогу виявити кращих студентів, поглибити їх зацікавленість з історії та стимулювати до творчої праці, яка є важливою та необхідною в наш час.
Оцінювання робіт проводило компетентне журі.
За результатами роботи журі- Перше місце здобула студентка І курсу, групи ПВ(н)-28, Львівського кооперативного коледжу економіки і права – Марія Палюх. До участі в олімпіаді студентку підготувала викладач циклової комісії соціально-гуманітарних дисциплін Мирослава Ільчишин.
Під час церемонії закриття олімпіади організатори заходу нагородили грамотами та подяками переможців та їхніх наставників.
Адміністрація коледжу, викладачі, студентське самоврядування вітають переможців, бажають успіхів і відмінних результатів у подальших заходах.
Зазначимо, що на наступний рік проведення олімпіади планується на базі Львівського кооперативного коледжу економіки і права.
 

 

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Архів новин