Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
01.06.2019

З метою впровадження елементів дуальної форми навчання у професійну підготовку молодших спеціалістів з фінансів, банківської справи та страхування, викладач вищої кваліфікаційної категорії, голова циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності, кандидат економічних наук Михайло Голубка спільно з практичними фахівцями ПАТ «ОТР Банк» Тетяна Біленко – старший експерт відділу розвитку бізнесу, Соломія Сеник – провідний експерт відділу розвитку бізнесу, Назар Янків – керівник автопроектів Західного регіону, провели у групі Фн-16 практичне заняття з навчальної практики на базі банківської установи.

Представники банку окреслили особливості й проблеми функціонування ПАТ «ОТР Банк», його місце на ринку банківських продуктів і послуг, висвітлили історичні аспекти створення фінансової установи, ознайомили присутніх із учасниками ОТР Group Ukraine, розповіли про сучасні напрями та переваги діяльності ПАТ «ОТР Банк» на ринку фінансових послуг, що має розгалужену мережу установ не тільки в Україні.
OTP Bank Group — одна з найбільших фінансових інституцій в Центральній і Східній Європі з повним спектром фінансових послуг для приватних і корпоративних клієнтів. В OTP Group входять великі дочірні компанії, що надають послуги у сфері страхування, нерухомості, факторингу, лізингу та управління інвестиційними та пенсійними фондами. Банк обслуговує клієнтів у 9 країнах.
Під час проведення заняття з навчальної практики представники фінансово-кредитної установи ознайомили студентів зі змістом майбутньої кваліфікації, з характером та сферою професійної діяльності, з особливостями практичної діяльності у фінансово-економічних установах, перспективами майбутньої професійної діяльності, з видами банківських операцій, особливостями діяльності банку. Також проведено тренінг по роботі з терміналами та банкоматами, екскурсію установою.
Студенти завітали у всі відділення банку, щоб наглядно побачити робочі місця фахівців та познайомитися з практичними працівниками. Розповіли про основні правила фінансової поведінки та шляхи захисту від шахрайства з платіжними картками, а також про зміни в стратегії фінансової установи, нові стандарти якості банківських продуктів, обслуговування клієнтів та перспективи функціонування державної фінансової установи у майбутньому. Працівники банку наголосили, що банкір повинен володіти універсальними компетенціями, бути психологом і комунікабельною особистістю, проінформували студентів про перспективи та переваги працевлаштування в банку, розповіли, як правильно поводитись при працевлаштуванні, як скласти резюме та успішно пройти співбесіду. ПАТ «ОТР Банк» пропонує: офіційне працевлаштування; можливість удосконалення умінь і навичок, здобутих під час навчання; отримання практичного досвіду роботи та отримання інноваційних знань, а також запросили надсилати свої резюме для працевлаштування.

Під час проведення заняття студенти мали змогу зустрітися з колишніми випускниками коледжу, які поділилися приємними спогадами про роки навчання у коледжі, висловили вдячність Альма-матер за отримані глибокі знання, які дозволили побудувати успішну кар’єру. До того ж, випускниця зосередила увагу першокурсників на складових досягнення професійного успіху, необхідності творчого розвитку.
Ознайомили студентів з корпоративним стилем банку, розповіли про принципово нові підходи в обслуговуванні клієнтів, зокрема – про запровадження електронної черги, термінали самообслуговування тощо. Про новинки банківських продуктів і послуг. Особлива увага у банку приділяється сегментам споживчого кредитування, карткових продуктів і привабливих депозитних пропозицій. До заняття залучались й інші працівники фінансової установи.
Студенти мали змогу не лише послухати про особливості банківської діяльності та вимоги до співробітників від майбутніх роботодавців, але й відчути себе на майбутніх робочих місцях.
Заняття відбулося в рамках співробітництва між цикловою комісією обліку та фінансово-економічної діяльності та фінансовою установою.
Після завершення заняття студенти отримати відповіді на всі поставлені запитання.
Несподіванкою для всіх, стали презенти для студентів від працівників банківської установи.
Адміністрація коледжу, голова та викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності та студенти висловлюють вдячність Зоряні Ган – керівнику відділення РВ «Львів», Ельмірі Луценко-керівнику відділення «Ювілейне» та фахівцям ПАТ «ОТР Банк» за теплий прийом, за отримані практичні знання та надану можливість проведення заняття на базі фінансово-кредитної установи, який був на часі – корисним і необхідним для молодого випускника з спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» та висловлюють сподівання, що подібні заходи стануть звичною практикою діалогу між навчальним закладом та роботодавцем.

 

 

 

За інформацією прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Архів новин