Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Гру    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
21.05.2019

Викладач Львівського кооперативного коледжу економіки і права, Лідія Марчишин провела практичне заняття для студентів групи ПТБ(н)-16 спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» на тему «Складання замовлення на завезення товарів», на базі ТзОВ «Плантпол-Україна».
Мета заняття: вивчити в реальних умовах порядок визначення потреби в товарах, навчитися оформляти замовлення на завезення товарів, складати графіки доставки товарів, ознайомитися з видами маршрутів доставки товарів тощо.

ТзОВ «Плантпол-Україна» було створено у 2003 році за участю польського підприємства Plantpol-Zaborze, провідного виробника напівпродукту та готової продукції балконно-клумбових рослин, декоративної розсади, багаторічних рослин та мінеральних добрив Planton. Заступник керуючого підприємством ТзОВ «Плантпол-Україна», розповів студентам про історію українсько-польського підприємства, його структуру, основні напрями розвитку та особливості роботи.

Студенти мали можливість ознайомитися із джерелами збуту квіткових рослин, організацію управління товаропостачанням на підприємстві, а також довідались, в які країни імпортує свою продукцію ТзОВ «Плантпол-Україна».
Майбутні фахівці, отримали задоволення від спілкування, активно задавали питання, отримали багато цікавої та корисної інформації, що знадобиться їм у кращому розумінні тем з навчальної дисципліни.
Адміністрація, студенти та викладачі коледжу щиро вдячні керівництву та персоналу ТзОВ «Плантпол-Україна» за надану можливість проведення цікавого практичного заняття на українсько-польському підприємстві. 

 

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Архів новин