Календар
Жовтень 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Вер   Лис »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  

Архів за: Жовтень 18, 2018

18.10.2018

Викладачі циклової комісії готельно-ресторанної справи та харчових технологій Надія Ділай та Марія Василишин, Львівського кооперативного коледжу економіки і права, відвідали Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності, який ініційований Болгарськими університетами. Проведення форуму індустрії туризму та гостинності – визначна подія у туристичному бізнесі Західної України, яка охоплює одразу декілька тематичних напрямків.

Мета Форуму – популяризація туристичних можливостей України, демонстрація широкому колу фахівців новітніх досягнень у сфері послуг, просування українського туристичного продукту на міжнародний ринок, , створення майданчика для проведення переговорів, засідань, презентацій, семінарів , з іноземними учасниками для налагодження зав’язків співробітництва, активізація розвитку внутрішнього туризму, зустрічі представників національних та міжнародних туристичних організацій, керівників закладів відпочинку та оздоровлення тощо.

В рамках Форуму працюють, як XIX Міжнародна виставка-ярмарок «ТурЕКСПО» так і ХІ Спеціалізована виставка «Готельний та ресторанний бізнес».

Організаторами виставки виступали: ПрАТ «Гал-ЕКСПО» за підтримки Львівської ОДА, Львівської міської ради, Львівської асоціації розвитку туризму, Львівського Туристичного Альянсу, Асоціації активного та екологічного туризму, Асоціації готельних об’єднань та готелів міст України, Всеукраїнської молодіжної хостел асоціації, Асоціації гідів України.


Читати далі …

17.10.2018

Викладачі циклової комісії правознавчих дисциплін Львівського кооперативного коледжу економіки і права організували та провели олімпіаду з правознавства серед студентів третього і четвертих курсів.

Мета олімпіади – виявлення та підтримка обдарованої студентської молоді, які прагнуть поглиблювати знання, створення умов для їх професійного зростання, розвиток і реалізація здібностей студентів, стимулювання і активізації їх науково-дослідної роботи, творчої праці, а також стимулювання педагогічних працівників, підвищення якості підготовки фахівців, системного вдосконалення навчального процесу, удосконалювати навички у вирішенні складних завдань, з якими щоденно стикаються правники, зацікавленість до поглибленого вивчення предметів з фаху.

Участь в олімпіаді брали студенти третього і четвертих курсів, які мали змогу попрактикуватися у практичних ситуаціях із провідних галузей права, розвинути логічні навички, необхідні сучасному юристу та здобути досвід у вирішенні правничих завдань.


Читати далі …

Архів новин