Календар
Вересень 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Сер   Жов »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  

Архів за: Вересень 25, 2018

25.09.2018


Представники адміністрації та об’єднаного профкому, викладачі та студенти Львівського кооперативного коледжу економіки та права мали можливість побувати у великій порадницькій гостин, на яку були запрошені у Львівський драматичний театр імені Лесі Українки на презентацію книжки «Порадницька гостина», заслуженого журналіста України, головного редактора Всеукраїнської газети для всієї родини «Порадниця», членкині громадської організації «Ділові Українські Жінки» Тетяни Власюк, що вийшла у видавництві холдингу CO-OP Media, захід відбувся в рамках «Форуму видавців», який уже 25 років поспіль збирає до міста Лева усіх тих, хто любить і творить українську книжку.

Дана книжка є продовженням – авторського журналістського проекту Тетяни Власюк «Порадницька гостина». За цей час у п. Тетяни в гостях побувало не один десяток талановитих, визнаних, успішних українців, які своєю працею, своїм талантом творять славу України, яких часто називаємо елітою, цвітом нації. Це люди зі званнями Героїв України, лауреатів Шевченківської премії, народних, заслужених артистів, академіки, громадські діячі, вчителі, священнослужителі та просто люди. Люди, чий життєвий, творчий, професійний шлях є гарним стимулом, мотивацією для самореалізації людини в цьому житті. Відтак історії життя в кожного різні, а успіхи в кожного з них та унікальний досвід у різних сферах діяльності – мають неоцінену вагу на сьогодні.

Читати далі …

24.09.2018
 

«Наше майбутнє залежить від читання і уяви»

Ніл Гейман

 

У Львові, зосередився потужний центр інтелекту, творчого потенціалу, що став справжньою меккою, «точкою творення», який дає імпульс новим книжкам, новим ідеям, дає наснагу та поштовх для молодого покоління. Осіння подія міста Львова перетворилася на місто видавців, авторів, науковців, підприємців, перекладачів, істориків, економістів, журналістів, студентів, викладачів, читачів, де збирає багато відомих та цікавих людей, які їдуть не лише з усієї України, але й з різних країн світу, щоб зустрітись для обговорення важливих суспільних проблем, обмінятися ідеями, вподобаннями, світлинами на згадку.
Ця згадка – 25-й «Book Forum». Мета якого – визначення основних тенденцій та напрямів розвитку світового літературного процесу в українському контексті, поширення української культури закордоном, створення повноцінного діалогу між представниками української та іноземної літератур, представлення найяскравіших авторів з-за кордону, підсумок літературного року в Україні та популяризація читання. Його цьогорічною фокусною темою був «Ринок Свободи»: критерії визначення ціни на свободу, спекуляції поняттям свободи в пропаганді та уявлення про свободу загалом.
Щоб ознайомитися з найсвіжішими новинками, для власного та професійного розвитку, придбати книжкові новинки професійного спрямування, куратори та викладачі циклових комісій обліку та фінансово-економічної діяльності, підприємництва та біржової діяльності: Лідія Марчишин, Михайло Голубка, Ольга Мельник, Надія Ділай, Оксана Фера та інші, за підтримки адміністрації вишу, організували та провели навчальну екскурсію для студентів Львівського кооперативного коледжу економіки і права, в якій відвідали головні експозиції 25 Форуму видавців у Львові – найбільшого книжкового, літературного, культурного заходу України і Центрально-Східної Європи.

Читати далі …

Архів новин