Календар
Липень 2018
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Чер   Сер »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  

Архів за: Липень 4, 2018

03.07.2018

Днями у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбулися урочистості з нагоди випуску молодших спеціалістів. Розпочались урочистості, зазвучав Гімн України, і всі присутні виструнчилися й заспівали, тримаючи руку на серці. Неповторні хвилини під час виконання гімну України змушують задуматись, зібратись з думками і відчути гордість за свою країну та коледж.

З вітальним словом до випускників звернулась директор коледжу Наталія Зубко: «…за час існування коледжу випущено не одну тисячу молодших спеціалістів для системи споживчої кооперації України та підприємств і організацій різних форм власності. От і настав цей незвичайний день в нашій кооперативній родині знову. День святковий, радісний, веселий і, водночас, сумний. День розставання з навчальним закладом, рідними, щирими друзями та наставниками.

Закінчилося останнє зайняття, здані останні заліки та іспити, а студенти нарешті можуть зітхнути спокійно: попереду – тільки найприємніше – довгоочікуваний випускний. Цей випускний для студентів вже четвертий. Адже перший випуск був в дитячому саду, потім був випуск в початковій школі, випуск проходив з нагоди закінчення школи в 9 класі, також – випускний в нашому коледжі. Сьогодні всім сумно, адже доводиться розлучатися, а коли друзі розлучаються – це завжди трішечки сумно, адже ми разом пройшли цей не простий шлях до знань. Але нехай смуток змінить радість. Адже для багатьох сьогодні буде прощання з такими словами як «сесія», з безсонними ночами перед іспитами та заліками з конспектами лекцій, які кожен перегортав в маршрутці, їдучи в коледж.

Сьогодні випускний – головний іспит як в коледжі, так і у вас. Роки, проведені разом, назавжди залишаться в пам’яті. Хтось пізніше згадає про них з радістю, хтось з тугою, хтось, можливо, і з болем. Але так чи інакше, веселі моменти студентського життя ніколи не забуваються.

Ви отримали дипломи зі спеціальностями, які необхідні на сьогодні для нашої країни. Випускний вечір – важлива подія для усіх в кооперативному коледжі. Для студентів – це поріг нового часу, професійної зрілості і незалежності, для викладачів – хвилювання за подальшу долю своїх вихованців і надія на те, що вона складеться щасливо. На шляху до диплому було багато різного і, хочеться сподіватися, важливого і корисного для наших випускників, кожен з них займе своє особливе місце в історії коледжу та зробить вагомий внесок у розбудову нації.

Прийміть найщиріші вітання з нагоди закінчення навчання у коледжі та здобуттям фахового рівня молодшого спеціаліста. Нехай час, який був проведений разом із нами, назавжди залишиться у ваших серцях, а знання, що ви здобули, будуть вам у пригоді та сприятимуть у виборі життєвого та професійного шляху і допоможуть у досягненні задуманих цілей. Нехай у всьому вам допомагає Бог».

Читати далі …

Архів новин