Календар
Вересень 2017
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Сер   Жов »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  

Архів за: Вересень 20, 2017

15.09.2017

Кожного року у Львові, який абсолютно справедливо вважається, духовною та культурною столицею Західної України, зосередився потужний центр інтелекту, творчого потенціалу, що став справжньою Меккою, «точкою творення», який дає імпульс новим книжкам, новим ідеям, дає наснагу та поштовх для молодого покоління.

Осіння подія міста Львова перетворилася на місто видавців, авторів, науковців, підприємців, перекладачів, істориків, економістів, журналістів, студентів, викладачів, читачів де збирає багато відомих та цікавих людей, які їдуть не лише з усієї України, але й з різних країн світу, щоб зустрітись для обговорення важливих суспільних проблем, обмінятися ідеями, вподобаннями, світлинами на згадку . Ця згадка – Міжнародний книжковий «Форум видавців у Львові».

Форум видавців у Львові від самого початку був місцем, де творилося щось нове: книги і видавці, тексти і автори, цінності й сенси. Зараз світ дуже змінився, і ми разом спробуємо зрозуміти час, в якому живемо, щоб стати точкою творення для світу майбутнього», – зазначає президент ГО «Форум видавців» Олександра Коваль.

І цей рік не став винятком, нещодавно стартувала книжкова подія – 24-й Форум видавців, найбільша книжкова і літературна подія Центрально-Східної Європи під назвою – «Точка творення».

Читати далі …

11.09.2017

Першочерговим завданням практичного навчання студентів усіх спеціальностей у Львівському кооперативному коледжі економіки і права, є вступ до фаху.

І з перших днів в коледжі студенти нового набору детальніше знайомляться з навчальним закладом та своєю майбутньою професією. За час проведення навчальної практики викладачі коледжу намагаються пояснити студентам, наскільки необхідні на сьогодні міцні теоретичні та практичні знання для кожного.

Тому студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», спеціалізація «Оціночна діяльність», «Готельно-ресторанна справа», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Правознавство» цікаво сприйняли заняття з навчальної практики «Вступ до фаху».

Читати далі …

Архів новин