Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Гру    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
23.11.2016

Викладачі циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права разом з студентами спеціальностей: «Фінанси, банківська справа та страхування», «Оціночна діяльність», «Облік і оподаткування» були запрошені у Львівський торговельно-економічний університет, керівництвом Інституту економіки та фінансів на святкування Дня студента та 200 – річчя від заснування Львівського торговельно-економічного університету.

Відбулося студентське свято КВК «200-літня економічна ера» в актовій залі вишу, яка була повністю заповнена. У змаганнях взяли участь три команди «Скажені обліковці» (бакалаври та магістри напряму підготовки «Бухгалтерський облік» та спеціальності «Облік і оподаткування»), «3 гривні вкупі» (напряму підготовки «Фінанси і кредит», спеціальностей «Управління фінансово-економічною безпекою» та «Фінансовий менеджмент в сфері бізнесу») та «Діти Міценко» (напряму підготовки та спеціальності «Економіка підприємства»).

Конференція

З вітальним словом виступив ректор ЛТЕУ, професор Петро Куцик, який привітав студентів із Міжнародним Днем студента, розповів історію започаткування такого свята та побажав студентам, щоб їх інтелектуальні здобутки, вміння творчо мислити та знаходити нові рішення сприяли розбудові економіки держави, утвердженню європейських стандартів у житті кожного.

Директор ІЕФ доцент Тамара Герасименко наголосила про значні успіхи студентів Інституту у навчанні, науковій діяльності, спортивні здобутки та відмітила їх активність, творчість, креативність у проведенні дозвілля.

Членами журі були запрошені випускники Львівського торговельно-економічного університету: директор Львівської Регіональної філії Національного інституту стратегічних досліджень Володимир Волошин (випускник 1993 року), завідувач кафедри економіки та підприємництва Львівського інституту МАУП Наталя Магас (випускниця 2006 року) та головний бухгалтер ДП «Інтергалбуд» Тетяна Ковальчук (випускниця 1991 року).

У доброзичливій та запальній атмосфері студенти виборювали звання найкмітливіших, найдотепніших, творчих та талановитих. Не могли стримати своїх емоцій і групи підтримки команд: студенти та викладачі кафедр фінансів, кредиту та страхування; фінансово-економічної безпеки та банківського бізнесу; аудиту, аналізу та оподаткування; бухгалтерського обліку; економіки; теоретичної та прикладної економіки.

Конференція
Конференція

Вболівали за улюблені команди і запрошені гості, адже багато випускників ЛККЕіП продовжують навчатись в ЛТЕУ.

У запеклій боротьбі команди змагалися за призові місця та грошову винагороду від спонсорів заходу. За результатами голосування журі були оголошені результати:

І місце – команда «Діти Міценко»;

ІІ місце – команди «Скажені обліковці»;

ІІІ місце – команда «3 гривні вкупі».

Вітаємо переможців! Змагання вдалося на славу! Дякуємо за чудове свято гумору, дотепності і гарних галицьких жартів!

З пригодами команд на сцені можна ознайомитись за посиланням http://www.lute.lviv.ua/

Матеріали підготував Михайло Голубка,

прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю ЛККЕіП

Архів новин