Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
16.04.2019

На базі Львівського торговельно-економічного університету, у співпраці з Радою директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області та обласним методичним об’єднанням викладачів інформатики та циклу комп’ютерних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області, відбулась XVІІІ обласна олімпіада з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області (ІІ-й етап ХІІ Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки).

З вітальним словом до учасників олімпіади звернулися: голова методичного об’єднання викладачів інформатики та циклу комп’ютерних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області Михайло Мандрик ознайомив учасників олімпіади з порядком проведення заходу та побажав їм вдалого старту, плідної праці та успіхів, заступник директора з навчально-методичної роботи Львівського кооперативного коледжу економіки і права, Ігор Леськів, який привітав всіх учасників олімпіади, звернув увагу на важливість набуття професійних знань з інформатики та комп’ютерної техніки та розповів про історію становлення коледжу,його традиції, досвід та здобути,організацію навчального процесу та співпрацю коледжу з Львівським торговельно-економічним університетом.

До привітання долучилися голова циклової комісії «Інформатики та розробки програмного забезпечення» Віра Варгас, завідувач кафедри комп’ютерних наук, доцент Анатолій Костенко, к.е.н. , доцент, декан факультету міжнародних економічних відносин та інформаційних технологій ЛТЕУ , Юлія Полякова, які побажали усім учасникам максимального розкриття талантів, добрих результатів та впевненості у своїх знаннях.
Метою проведення обласної олімпіади було: підвищення якості підготовки студентів ВНЗ I-II р.а. з інформатики та комп’ютерної техніки, виявлення, підтримка та розвиток творчого потенціалу обдарованої молоді, реалізація здібностей студентів, стимулювання й активізація навчально-пізнавальної та науково-дослідної діяльності, створення умов для професійного зростання. Студенти мали змогу продемонструвати свої знання, проявити кмітливість, випробувати себе у розв`язуванні нестандартних завдань, креативно мислити та наводити переконливі аргументи і докази, адже олімпіада завжди була рушійною силою в пошуку кращих.
Для проведення олімпіади було створено оргкомітет, до складу якого увійшли представники адміністрації коледжу, викладачі циклової комісії, досвідчені викладачі. Учасникам олімпіади були надані сучасні лабораторії комп’ютерної техніки,навчальні кабінети, актова зала. В інтелектуальних змаганнях взяли участь представники 24 коледжів та технікумів області. Олімпіадні завдання були досить складними і цікавими. Оцінювання робіт проводило компетентне журі.
Представники журі відзначили мають високий рівень підготовки учасників, які продемонстрували глибокі знання, приємно вразили тим, що до кожного завдання намагались знайти підхід. Львівський кооперативний коледж економіки і права представила студентка групи ПК(н)-16, спеціальності 121 «Інженерія програмного забезпечення» Наталя Відзівашець , яка посіла 3 місце. ЇЇ прийшли підтримати студенти 3,4 курсів груп ПК-15, Пк-16.
Для учасників олімпіади, члени гуртків художньої самодіяльності кооперативного коледжу, підготували святковий концерт.
Загалом, під час проведення олімпіади панували робочий настрій, доброзичлива атмосфера і дух змагальності в досягненні високих результатів. Необхідно відзначити високий рівень організації заходу, злагоджену, високопрофесійну роботу оргкомітету, який створив оптимальні умови для успішного перебігу змагань. Адже саме такі заходи дають змогу виявити кращих студентів, поглибити їх зацікавленість з інформатики та комп’ютерної техніки та стимулювати до творчої праці, яка є важливою та необхідною в наш час.
Організаційний комітет висловлює подяку всім учасникам олімпіади. Голова методичного об’єднання викладачів інформатики та циклу комп’ютерних дисциплін ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області Михайло Мандрик, голова журі декан факультету міжнародних економічних відносин та інформаційних технологій ЛТЕУ , Юлія Полякова, вручили учасникам олімпіади грамоти і побажали успіхів у навчанні й досягнення майбутніх перспектив.
Адміністрація коледжу, голова та викладачі циклової комісії інформатики та розробки програмного забезпечення Львівського кооперативного коледжу економіки і права, студентське самоврядування та одногрупники вітають Наталію Відзівашець з перемогою в обласній олімпіаді з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області
Окрема подяка за гостинність, теплий прийом та плідну співпрацю, ректору Львівського торговельно-економічного університету професору Петру Куцику та представникам університету, які були залучені організації і проведення олімпіади: к.тех.н, доц., Оресту Шумському, керівнику центру дистанційних технологій навчання, Андрію Карпі, директору навчально-наукового інформаційного інституту, Олегу Швецю, к.ф.м.н, завідувачу кафедри комп’ютерних наук, доценту Анатолію Костенко, к.е.н., доценту, декану факультету міжнародних економічних відносин та інформаційних технологій, Юлії Поляковій .

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Архів новин