Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
4.04.2019

Вибір фаху – не просте завдання, яке потрібно вирішити, щоб у майбутньому бути корисними суспільству і потрібними в рідній Україні.
У ВНЗ «Львівський кооперативний коледж економіки і права» відбувся День відкритих дверей на якому була можливість визначитися зі своїм майбутнім та знайти однодумців.

Метою заходу – ознайомлення зі спеціальностями, за якими готує фахівців кооперативний коледж, його навчально-матеріальною базою та надання допомоги випускнику школи у виборі майбутньої професії. Представники адміністрації коледжу привітали гостей, розповіли про важливість правильного вибору майбутньої професії, побажали вдалого вибору фаху. Відвідувачам було запропоновано цілу низку різноманітних ознайомчих заходів: презентація спеціальностей навчального закладу, зустрічі з школярами, демонстрація рекламного відеоролику про коледж тощо. Індивідуальний підхід до кожного абітурієнта – особливість профорієнтаційної роботи Львівського кооперативного коледжу економіки і права. Організатори заходу зробили основний акцент на те, щоб присутні отримали максимум корисної інформації .

Абітурієнти та гості свята мали змогу ознайомитися з історією становлення навчального закладу та його сьогоденням, з матеріально-технічною базою, з особливостями навчання у коледжі, відомими випускниками, особливостями організації практик і стажувань, можливостей працевлаштування за обраним фахом, побачити презентаційні роботи майбутніх фахівців тощо.
Про перебіг навчального процесу, основні обов’язки студента, умови проживання у гуртожитках, організацію студентського самоврядування, дозвілля і відпочинку розповідали присутнім голови циклових комісій, відповідальний секретар приймальної комісії та голова студентського самоврядування.
Зокрема, абітурієнти довідались, що студенти коледжу забезпечуються гуртожитком, а випускникам надається право продовження навчання у вищих навчальних закладах м. Львова та України за профілем здобутої спеціальності та скороченим терміном.
Майбутні студенти запитували про особливості цьогорічного вступу, які необхідно документи для вступу в коледж, ставили інші запитання, які стосувались навчального процесу у виші.
Гості були приємно вражені атмосферою, яка панує в навчальному закладі: комфортні умови навчання, сучасна навчально-матеріальна база, цікаве студентське життя.
У ході зустрічі абітурієнти змогли поринути в атмосферу студентства, дізнатися про ті цікавинки, які чекають на кожного, хто носить горде звання студента.
Навчальний заклад перетворився на місце чарівних подій, гості мали змогу взяти участь у майстер-класі, який організували викладачі циклової комісії готельно-ресторанної справи та харчових технологій
Організатори заходу сподіваються, що 0надана інформація допоможе гостям краще визначитися зі своєю майбутньою професією, правильно обрати напрям діяльності. Відтак, День відкритих дверей у коледжі – один з днів, який запам’ятається і викладачам, і майбутнім абітурієнтам, більшість з яких, неодмінно ще раз завітають у навчальний заклад, уже в якості студентів коледжу.
З інформацією щодо умов вступу на навчання, можна ознайомитися на сайті коледжу: http://www.ccej.lviv.ua, або за адресом: м. Львів, вул. Клепарівська, 11 (район церкви св. Анни). Тел. для довідок: (032) 233-31-35, 233-31-41, 233-33-88.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Архів новин