Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Гру    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
26.02.2019
За ініціативи обласного методичного об’єднання викладачів економічної теорії (політичної економії) ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області, базі Львівського коледжу індустрії моди Київського національного університету технологій та дизайну, відбулась Обласна науково-пошукова студентська конференція «Економічна теорія та економічна політика: сьогодення та перспективи розвитку»

Мета наукового заходу – обговорення актуальних проблем економічної теорії, сучасних проблем економічної політики та практики господарювання, впливу держави на економіку для забезпечення соціально-економічного розвитку України.
Робота конференції проводилася за такими тематичними напрямами:
• Актуальні проблеми економічної теорії та перспективи розвитку
• Особливості економічної політики в Україні
• Проблеми та перспективи економічного розвитку України
В конференції брали участь студенти та викладачі ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області.
Львівський кооперативний коледж економіки і права представила студентка 3 курсу, Вікторія Надурак з доповіддю на тему: «Економічна політика: проблеми та перспективи розвитку в Україні» ( Науковий керівник – Людмила Підлужна) та студент 3 курсу, Михайло Голубка з доповіддю на тему: «Економічні знання – важливий орієнтир в розвитку держави» (Науковий керівник – к.е.н., Михайло Голубка)

Молоді науковці яскраво й успішно презентували результати своїх наукових досліджень ретельно підготовленими мультимедійними презентаціями. Доповіді учасників конференції були цікаві та змістовні. На завершення наукового заходу, організатори нагородили учасників конференції-сертифікатами, наукових керівників – подяками та побажали їм успіхів, творчого збагачення та нових перемог.
Як зауважили представники Львівського кооперативного коледжу економіки і права: «Ми вдячні за чудову нагоду взяти участь у проведеній студентській конференцій, яка, без сумніву, збагатила усіх нас новим досвідом. Конференція була організована бездоганно: все продумано, чітко, виважено. З приємністю констатуємо, що колеги виконують важливу місію – активно залучають молодь до науки. Адже студентська науково-пошукова конференція спонукає молодь до роздумів, надихають до подальших розвідок, а подекуди й пропонують готові наукові ідеї. Дискусії та спілкування – це безцінний досвід, особливо для майбутніх молодих науковців. Від імені адміністрації вишу та особисто хочеться висловити подяку усім учасникам і організаторам – миру, добра і реалізації нових наукових ідей, безмежної радості, успіхів у житті й творчості, гарного здоров’я і до нових щасливих зустрічей».
По завершенню наукового заходу, для гостей, «Театр моди» Львівського коледжу індустрії моди КНУТД продемонстрував колекцію одягу «Карпатська ватра», яка була фіналістом «Битви модельєрів 2018». За результатами конференції тези учасників опубліковані у Збірнику матеріалів конференції.

За інформацією прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Архів новин