Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Гру    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
14.01.2019

Ще один день у Львівському кооперативному коледжі економіки і права, водночас радісний і сумний..

Це день, котрий треба пам’ятати, коли спогади знову прокинулися, день, коли людина змогла повернутися з того пекла в яке потрапила, яка змогла пережити це, яка чудом залишилася живою, вижити і перемогти навіть власні внутрішні перепони, котрі залишили неймовірний відбиток в його душі.
Працівник Львівського кооперативного коледжу економіки і права, Роман Качалаба, отримав державну нагороду України – відзнаку Президента України «За участь в антитерористичній операції», яка затверджена Указом Президента Петра Порошенка, з метою гідного відзначення осіб – захисників суверенітету та територіальної цілісності України.


Роман, людина котра не зважаючи ні на що, залишилася сильною і стійкою. І попри невимовну тугу Героя, що причаїлася в його очах, які бачили війну та смерть полеглих побратимів, боронив нашу країну, пройшов через ворожі обстріли аби захистити нас з вами, свою родину, свою рідну Україну. Людина, яка заслуговує на нагороду, отримала її.
Адміністрація коледжу, працівники, студентство пишається представником вишу, та вдячні Вам, Романе, за те, що сумлінно виконували службові обов’язки в зоні проведення антитерористичної операції, та дякуємо Богу за те, що ви повернулися живим.
Від щирого серця вдячні нашим військовим, за мирне небо, благополуччя і мир у наших домівках, за те, що захищаєте свій дім, свою родину, свою націю.
Бажаємо віри у перемогу та завжди пам’ятати, що на вас чекають вдома рідні та близькі, які щодня моляться за вас!
Бажаємо вам щастя, міцного здоров’я, родинного благополуччя. Хай у всьому вас супроводжує успіх! Дякуємо вам за жертовність та відвагу!
«Слава Україні — Героям Слава!»

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Архів новин