Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
08.06.2018

На днях відбувся Всеукраїнський студентський забіг “Зелена миля”, який стартував одночасно в усіх регіонах України на центральних вулицях міст, селищ або паркових зонах та стадіонах.

У Львові також відбувся перший студентський забіг “Зелена миля”. Захід організували Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, Львівське обласне товариство студентів “Гарт”, відділення Національного Олімпійського комітету у Львівській області (голова відділення Юрій Турянський) та інші.

Мета заходу – популяризації спорту, залучення студентської молоді до регулярних занять фізичною культурою та спортом, здорового способу життя в молодіжному середовищі та захисту навколишнього середовища засобами фізичної культури і спорту.

Наш коледж активно бере участь у всіх молодіжних рухах для підтримки здорового способу життя і цей захід не став винятком. Студенти під керівництвом викладача циклової комісії фізичного виховання Андрія Соломонка, були як серед учасників так і серед волонтерів.

Дистанцію довжиною в одну милю територією Стрийського парку подолали близько 300 студентів університетів і коледжів Львівської області. Після завершення забігу відбулося нагородження учасників забігу. Вітали переможців, голова відділення Національного Олімпійського комітету у Львівській області, Юрій Турянський), голова оргкомітету змагань Анатолій Ігнатович, заступник голови комісії культури, молоді та спорту Львівської міської ради Христина Паньків та інші.

Нагороду отримала і студента нашого навчального закладу, групи Пв-16, Галина Дранчук, яка посіла 3 місце.

Адміністрація коледжу, педагогічний колектив та студентське самоврядування пишаємось перемогою нашої студентки у такому важливому та потрібному заході, а нашим молодим спортсменам та викладачу циклової комісії фізичного виховання Андрію Соломонку, що підтримує і активно залучає молодь та допомагає в проведенні таких важливих і драйвових заходів, велика подяка. Кожен із нас досягнув маленької перемоги, адже підтвердив, що у єдності – сила, що разом ми сильні і потужні, ми можем подолати все. Бажаю усім великих і малих перемог у кожному дні нашого життя, а також нових здобутків і звершень.

Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Архів новин