Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Гру    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
12.12.2019

Нещодавно у Львівському коледжі індустрії мод Київського національного університету технологій та дизайну відбувся обласний етап Х Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка – 2019 серед студентів та курсантів.

Мета конкурсу – вшанування творчої спадщини Тараса Шевченка, стимулювання учнівської та студентської молоді до вивчення української мови і літератури, піднесення престижу української мови і літератури, підвищення загальної мовної культури у молодого покоління.
Участь в конкурсі взяли студенти та курсанти закладів вищої освіти усіх форм власності.


Учасники конкурсу письмово висловили свою громадянську позицію та власне ставлення до унікальної особистості. Адже, Тарас Шевченко для кожного свідомого українця – не просто народний поет, талановитий митець, а й національний пророк, апостол правди, заступник знедолених, провидець, великий патріот та один з найбільших революціонерів нашого народу, який у своїх творах закликав нащадків до духовної єдності у боротьбі за національне й державне відродження української нації.
Проведення конкурсу дає можливість молодому поколінню ще раз звернутися до поетичного спадку Т. Шевченка, продемонструвати високий рівень своєї творчості.
Львівський кооперативний коледж економіки і права представляла студентка спеціальності «Право», Вікторія Хархаліс яка посіла друге місце в Х Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка” на рівні області.
Незабаром відбудеться третій, фінальний етап – на загальнодержавному рівні.
Готували переможницю до конкурсу викладачі циклової комісії мовних дисциплін .
Адміністрація, педагогічний колектив та студентське самоврядування коледжу щиро вітає Вікторію Хархаліс з перемогою у конкурсі та дякує її наставникам –– за гідну підготовку учасниці. Це великий успіх та результат клопіткої роботи! Пишаємося вами, наші старанні мовознавці. Попереду вас чекають ще безліч перемог. Успіхів у роботі та навчанні, і ніколи не зупиняйтесь на досягнутому!

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Архів новин