Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
20.11.2018

У роботі конференції, крім делегатів конференції, взяли участь члени Ради та члени Ревізійної комісії облспоживспілки, директори та голови профспілкових комітетів підприємств облспоживспілки, керівники структурних підрозділів апарату управління облспоживспілки.

Зі звітною доповіддю про роботу Ради і правління Львівської облспоживспілки у 2014-2018 роках та завдання щодо підвищення ефективності господарювання підприємств та організацій системи облспоживспілки виступив голова правління облспоживспілки Михайло Михайлович Ванівський.

Він зазначив, що політичні, економічні та соціальні процеси, що відбуваються в державі, мають відповідний вплив на стан справ в споживчій кооперації та вимагають впровадження нових підходів до організації роботи та ведення господарської діяльності.

Значну увагу в доповіді приділено результатам господарсько-фінансової діяльності за звітний період, питанням кадрової політики, кооперативної освіти, соціальному захисту працівників системи.


Також Михайло Михайлович зазначив, що попереду ще багато роботи, і в набагато інтенсивнішому темпі, необхідно підвищувати ефективність роботи кожної структурної одиниці, нарощувати доходи від усіх видів діяльності, вкладати кошти в оновлення матеріально-технічної бази підприємств відповідно до сучасних вимог, зберегти кадровий потенціал та забезпечити його належним соціальним захистом.

Зі звітною доповіддю про роботу ревізійної комісії Львівської облспоживспілки виступив голова ревізійної комісії Андрій Ярославович Бокало.

На звітно-виборній конференції Львівської облспоживспілки було обрано членів Ради та членів Ревізійної комісії облспоживспілки, делегатів на III з’їзд споживчої кооперації області, а також прийнято рішення з поточних питань діяльності.

Після закриття конференції було проведено перші збори Ради облспоживспілки шістнадцятого скликання, на яких головою правління Львівської облспоживспілки одноголосно обрано Ванівського Михайла Михайловича.

Архів новин