Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Гру    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
05.11.2018


У Львові стартувала найважливіша економічна подія року в економічному житті Західної України -Міжнародний Економічний Форум, який проводиться щорічно у м. Львові з 2001 року. Участь у Форумі взяли очільники обласних державних адміністрацій, представники бізнесових кіл України, ділових асоціацій, дипломатичних установ, фінансових установ, навчальних закладів, науковці, делегації з інших країн світу, представники Уряду та Адміністрації Президента та інші.

Головним завданням Міжнародного економічного Форуму є представлення Львівщини як безпечної території для ведення бізнесу в Україні, діалогу між владою і бізнесом, активізації транскордонної співпраці, залучення інвестицій, встановлення корисних бізнес-контактів між українськими та закордонними діловими колами, можливість власникам бізнесу, розширити ринки збуту, встановити нові ділові зв’язки та отримати конкурентні переваги та удосконалити свої знання про бізнес-процеси на регіональному, національному рівні та дізнатися про експортні можливості до країн ЄС.

Результати та дискусійні моменти Форуму були націлені на розвиток міжнародної економічної інтеграції, демонстрацію існуючих можливостей і перспектив розвитку конкурентоспроможних регіонів, спрямування інвестицій в економіку та створення нових робочих місць. Також дискутували з проблемних питань щодо залучення міжнародної фінансової допомоги і її ефективності для розвитку Львівщини та перспективи транскордонного співробітництва на державному рівні.

Участь у Форумі брали і представники від Львівського кооперативного коледжу економіки і права : голова та викладач циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності (Михайло Голубка, Ольга Мельник) та студенти 3 курсу, групи Фн-Оц-16, спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» (Марта Проць, Христина Костяк, Марія Прокіпчин, Христина Назаркевич).

Викладачі та студенти мали унікальну можливість послухати виступ та поспілкуватись з Володимиром Омеляном, Міністром інфраструктури України та відвідати різні засідання.

На XVIII Міжнародному економічному форумі працювали пленарні засідання за наступними тематиками:«Нова промислова політика України – результат економічних реформ», «Монетарна політика – фінансова база індустріалізації», «Експортна стратегія Львівщини: нові можливості промислового зростання», «Високотехнологічні інвестиції – можливості та переваги Львівщини», «Львівський промисловий ХАБ – можливості майбутнього», «Аграрна Львівщина в експортних потоках світу», «Туристичний Маркетплейс Львівщини», «Львівщина – транспортно-логістичний ХАБ», «Єврорегіон Карпати: нова форма інтеграції Україна – ЄС», «Формула енергонезалежності».

Дані заходи сприяють розширенню кругозору у молодих фахівців та вдосконалення теоретичних знань. Отримана інформація слугуватиме викладачам циклової комісії обліку та фінансово економічної діяльності, для використання практичних рекомендацій у освітньому просторі та у навчальному процесі студентів коледжу, підвищенні інтелектуального потенціалу через систематизацію знань та умінь і успішної підготовки молодших фахівців фінансової сфери та налагодження зв’язків із підприємцями для проведення практичних занять, працевлаштування та проходження практики студентами спеціальності : «Фінанси, банківська справа та страхування»

За інформацією прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Архів новин