Календар
Вересень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Сер   Жов »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  

Архів за: Вересень 27, 2019

27.09.2019

Щорічно у Львові, який абсолютно справедливо вважається, духовною та культурною столицею Західної України, де зосереджується потужний центр інтелекту, творчого потенціалу, що став справжньою меккою, яка дає імпульс новим книжкам, новим ідеям, дає наснагу та поштовх для нашої молоді відбувся Міжнародний книжковий «Форум видавців у Львові», головний культурний фестиваль країни, який реалізовується за підтримки Українського культурного фонду, найбільша книжкова і літературна подія Центрально-Східної Європи.

Головна ціль проведення Форуму видавців, це популяризація читання. І незважаючи на сучасні комп’ютерні технології, книжку люблять і читають студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права. Щоб пройти теми з навчального курсу, придбати книжкові новинки професійного спрямування, та поспілкуватися із їх авторами, студенти старших курсів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», а також «Готельно-ресторанної справи» разом з викладачами Надією Ділай, Русланою Погорілець, Михайлом Голубкою та Ольгою Мельник за підтримки адміністрації вишу, провели навчальну екскурсію, відвідавши 26 Book Forum.

Читати далі …

26.09.2019

Для колективу Львівського кооперативного коледжу економіки і права, доброю традицією стало розпочинати новий навчальний рік з великою надією за студентів і викладачів коледжу з молитви за успішну освітянську діяльність. І мандрівка святинями нашої неньки України – найкращий варіант.

Знайомство з рідним Самбірським краєм розпочалося з слів Галини Мартинович, спеціаліста-екскурсовода туристично-інформаційного центру Самбірської міської ради «…Самбір– це місто позитивних емоцій і щасливих людей»…», яка ознайомила викладачів з історією міста від найдавніших часів і до сьогодення. На Самбірщині живуть і працюють віддані своїй справі люди. Самбірщина розвивається, і в цьому заслуга саме тих людей, які працюють, забезпечуючи цей розвиток. Прикладом може слугувати той факт, що навіть у найвіддаленіших куточках Самбірського району, споживча кооперація розвивається на належному сучасному рівні та посідає провідне місце на Львівщині.

Читати далі …

25.09.2019

Викладач циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Ільків М.М. організувала та провела відкрите практичне заняття з дисципліни «Обладнання підприємств торгівлі» на тему: «Ознайомлення з порядком забезпечення торговельних підприємств торговельно-технологічним обладнанням» (екскурсія) зі студентами групи ПМ(н)-18 спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» на базі магазину самообслуговування «Рукавичка» по вул. Шпитальні 1, центр Львова.

Мета екскурсії ознайомити студентів з порядком забезпечення діючих торговельних підприємств торговельно-технологічним обладнанням.
Керуюча магазином Наталя Іванус радо зустріла студентів коледжу, ознайомила з роботою торговельного підприємства, рівнем його спеціалізації, з його зовнішнім і внутрішнім дизайном, улаштуванням торговельного підприємства.
Під час заняття-екскурсії Наталя Іванус звернула увагу студентів на те, що «Рукавичка» має унікальний дизайн інтер’єру. В основі оздоблення використано спеціально створені художні гравюри, з використанням стильного оздоблення в останніх європейських тенденціях та трендах.

Читати далі …

Архів новин