Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
25.09.2019

Викладач циклової комісії підприємництва та біржової діяльності Ільків М.М. організувала та провела відкрите практичне заняття з дисципліни «Обладнання підприємств торгівлі» на тему: «Ознайомлення з порядком забезпечення торговельних підприємств торговельно-технологічним обладнанням» (екскурсія) зі студентами групи ПМ(н)-18 спеціальність 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» на базі магазину самообслуговування «Рукавичка» по вул. Шпитальні 1, центр Львова.

Мета екскурсії ознайомити студентів з порядком забезпечення діючих торговельних підприємств торговельно-технологічним обладнанням.
Керуюча магазином Наталя Іванус радо зустріла студентів коледжу, ознайомила з роботою торговельного підприємства, рівнем його спеціалізації, з його зовнішнім і внутрішнім дизайном, улаштуванням торговельного підприємства.
Під час заняття-екскурсії Наталя Іванус звернула увагу студентів на те, що «Рукавичка» має унікальний дизайн інтер’єру. В основі оздоблення використано спеціально створені художні гравюри, з використанням стильного оздоблення в останніх європейських тенденціях та трендах.

Внутрішнє оформлення магазину виконано у фірмових кольорах відповідно до естетики торговельного підприємства, виду обладнання, елементів декору, систем навігації, світлового оформлення торговельного простору.
Для швидшого обслуговування та зручності покупців у магазині передбачено два входи-виходи та шість касово-розрахункових вузлів.
З цікавістю студенти вивчали сучасні види обладнання підприємств торгівлі на діючому торговельному підприємстві, звернули увагу на ексклюзивні меблі для окремих груп товарів, використання яких дозволяє підвищити ефективність торговельно-технологічного процесу в магазині.
Підводячи підсумки заняття-екскурсії, студенти визначили; що торговельне підприємство розробляє власну стратегію технічного оснащення і здійснює індивідуальний підбір сучасного торговельно-технологічного обладнання як іноземних так і вітчизняних виробників, що дає можливість бути магазину оригінальним та неповторним, здійснює серйозний вплив на сприйняття підприємства відвідувачами, а також на їх поведінку в магазині.
Викладачі циклової комісії та студенти коледжу висловлюють щиру подяку правлінню ТзОВ ТВК «Львівхолод» за надання можливості проведення різних видів занять на базі цього підприємства.

 

 


За інформацією, прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Архів новин