Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
26.09.2019

Для колективу Львівського кооперативного коледжу економіки і права, доброю традицією стало розпочинати новий навчальний рік з великою надією за студентів і викладачів коледжу з молитви за успішну освітянську діяльність. І мандрівка святинями нашої неньки України – найкращий варіант.

Знайомство з рідним Самбірським краєм розпочалося з слів Галини Мартинович, спеціаліста-екскурсовода туристично-інформаційного центру Самбірської міської ради «…Самбір– це місто позитивних емоцій і щасливих людей»…», яка ознайомила викладачів з історією міста від найдавніших часів і до сьогодення. На Самбірщині живуть і працюють віддані своїй справі люди. Самбірщина розвивається, і в цьому заслуга саме тих людей, які працюють, забезпечуючи цей розвиток. Прикладом може слугувати той факт, що навіть у найвіддаленіших куточках Самбірського району, споживча кооперація розвивається на належному сучасному рівні та посідає провідне місце на Львівщині.

Поїздка надихнула викладачів на проведення науково-дослідницької роботи зі студентами по вивченню свого рідного краю з подальшою презентацією своїх робіт, а також організовувати історико-пізнавальні поїздки у різні куточки Львівщини.
Про подальші плани роботи навчального закладу, забезпеченню ефективного господарювання та зміцненню фінансового стану підприємств споживчої кооперації з колективом коледжу, спілкувався Михайло Михайлович Ванівський, голова Львівської обласної спілки споживчих товариств, який наголосив присутнім про можливість створення робочих місць випускникам коледжу на підприємствах споживчої кооперації Львівщини, а також про проведення і в майбутньому спільних профорієнтаційних заходів. Надихнув освітян-кооператорів на оптимізм, творче натхнення та наснагу до роботи на педагогічній ниві у новому навчальному році.
Делегація коледжу на чолі з директором Наталією Зубко та Головою об’єднаного профкому Наталією Кутною, висловлюють щиру подяку голові Львівської облспоживспілки Михайлу Ванівському, голові Самбірської райспоживспілки Володимиру Малецькому та колективу, викладачу циклової комісії Оксані Ванівській, які проявили любов, патріотизм до свого рідного краю, за незабутню, цікаву та пізнавальну екскурсію Самбірщиною.
Додому поверталися з великим духовним піднесенням, окрилені Божою благодаттю. Поїздка виявилась захоплюючою та пізнавальною, адже історія Львівського регіону – це завжди цікаво та актуально, а подорож дарує цілющий відпочинок та зближує колектив.

 

 


За інформацією, прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Архів новин