Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
27.09.2019

Щорічно у Львові, який абсолютно справедливо вважається, духовною та культурною столицею Західної України, де зосереджується потужний центр інтелекту, творчого потенціалу, що став справжньою меккою, яка дає імпульс новим книжкам, новим ідеям, дає наснагу та поштовх для нашої молоді відбувся Міжнародний книжковий «Форум видавців у Львові», головний культурний фестиваль країни, який реалізовується за підтримки Українського культурного фонду, найбільша книжкова і літературна подія Центрально-Східної Європи.

Головна ціль проведення Форуму видавців, це популяризація читання. І незважаючи на сучасні комп’ютерні технології, книжку люблять і читають студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права. Щоб пройти теми з навчального курсу, придбати книжкові новинки професійного спрямування, та поспілкуватися із їх авторами, студенти старших курсів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», а також «Готельно-ресторанної справи» разом з викладачами Надією Ділай, Русланою Погорілець, Михайлом Голубкою та Ольгою Мельник за підтримки адміністрації вишу, провели навчальну екскурсію, відвідавши 26 Book Forum.

Програма Форуму була насичена різноманітними презентаціями, дискусіями, лекціями, читанням поезій та багатьма іншими заходами. Студенти мали можливість відвідати 16 тематичних кластерів: “Креативні індустрії та урбаністика”, “Історія”, “Стиль життя”, “Філософія”, “Здоров’я”, “Історії іншості”, “Політика”, ”Екологія”, “Українська візуальна книга”, “Мандри”, “Наука і технології”, “Війна”, “Нон фікшн”. Зустрітись з найвідомішими українськими авторами, такими, як: Сергій Жадан, Оксана Забужко, Андрій Любка, Лариса Денисенко, Галина Ткачук, Ірина Славінська, Ірен Роздобутько, Катерина Калитко, Юрій Винничук та інші. Взяти участь у презентації книги “Маркетер”, Українського кінорежисера, сценариста, письменника, політв’язня – Олега Сенцова.
Захід залишив після себе багато приємних вражень, ніхто не повернувся додому з пустими руками, кожен мав можливість придбати книжки та почути багато корисного та цікавого, адже Львівський Book Forum — це непересічна культурна подія, як для міста так і всієї України та чудова можливість для професійного зростання наших студентів

 

 


За інформацією, прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Архів новин