Календар
Травень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Кві   Чер »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  

Архів за: Травень 20, 2019

18.05.2019

Педагогічний колектив та студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права долучилися до святкування Дня вишиванки. Цього дня дрес-кодом для всіх була вишиванка, яка майоріла різнобарвними візерунками, що створило піднесену атмосферу та викликало радісні емоції.

Мета заходу: збереження українських цінностей та їх популяризації серед молоді
Всесвітній день вишиванки – свято національної та духовної єдності, адже об’єднує українців незалежно від країни, місця проживання, мови, якою вони спілкуються, віросповідання чи політичних поглядів. Це свято зародилося в 2006 році та не має державного статусу, але, тим не менше, з кожним роком набуває все більшої популярності. Традиційно день національного одягу в Україні проводиться у третій четвер травня, вся Україна вшановує національний вишитий одяг. Вишивка вважається оберегом української оселі, прикрашає і оберігає кожного українця, котрий носить вишиванку.

Читати далі …

18.05.2019

Тижні циклових комісій стали традицією і невід’ємною частиною навчально-виховного процесу у Львівському кооперативному коледжі економіки і права. Вони сприяють, насамперед, поглибленню знань студентів, розвивають інтерес до вивчення фахових дисциплін, спонукають до вироблення ґрунтовних умінь та навичок, творче сприйняття навчального матеріалу, інтеграція міждисциплінарних зв’язків тощо.Упродовж тижня викладачами циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності спільно зі студентами було організовано низку тематичних заходів, які викликали жваве зацікавлення та обговорення серед студентів навчального закладу.

Викладачі організували для учнів ОЗНЗ «Бібрська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім. У. Кравченко, проведення інтерактивного заходу- інтелектуально-розважальну гру на тему: «Фінансова грамотність»
Ведучими гри були студенти груп Фн -17 та Фн-18, а студенти групи Фн-16, організували для відвідувачів маленький концерт.

Читати далі …

17.05.2019

До Всесвітнього дня безпеки та гігієни праці, нещодавно у Національному університеті «Львівська політехніка» відбувся II-й Львівський форум з охорони праці під девізом “Безпечне і здорове майбутнє праці”

Організаторами проведення заходу були: Головне управління Держпраці у Львівській області та Національний університет «Львівська політехніка» за підтримки Львівської обласної державної адміністрації, ДП «Західний експертно-технічний центр», Об’єднання профспілок Львівщини, Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Львівській області, Львівського обласного об’єднання організацій роботодавців.
Привітали учасників форуму, заступник голови Львівської ОДА Роман Филипів, начальник Головного управління Держпраці у Львівській області Ольга Вільхова, проректор з науково-педагогічної роботи Національного університету «Львівська політехніка» Романа Коржа, та інші.

Читати далі …

Архів новин