Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
12.12.2019

Уже традиційно з нагоди Дня студента в актовій залі головного корпусу Львівського кооперативного коледжу економіки і права відбувся святковий концерт «Наші таланти тобі, рідний коледж».

День студента – свято особливе. Воно викликає у молоді бурю емоцій і почуттів. Гостей зібралось чимало – студенти, випускники, батьки, викладачі та співробітники вишу.
З вітальним словом до студентства звернулись представники адміністрації, які привітали присутніх в залі та побажали студентам досягати поставленої мети, щасливих студентських років, здобутків у навчальному процесі та бути в подальшому гордістю вишу та кооперативної родини.
У залі панувала атмосфера нестримних веселощів і позитиву, яку створювали учасники дійства. Розпочалось осіннє дійство святковим концертом, який організували культорганізатор та заступник директора з виховної роботи за підтримки директора коледжу, правління Львівської облспоживспілки, об’єднаного профкому та студентського самоврядування коледжу.

Усі присутні на святі змогли насолодитися вражаючими виступами талановитих студентів, які подарували незабутнє свято своїм гостям, радуючи кожного з присутніх музичними номерами, танцями, виконували пісні, декламували вірші та показували комічні сценки зі студентського життя.

До привітань долучилися студенти першого курсу, які показали свої таланти та взяли участь в конкурсах, адже День студента – саме той прекрасний день, коли можна розкрити і показати у собі нові таланти.
По завершеню концерту поважне журі оголосило результати конкурсу. Переможці були нагороджені дипломами по жанрах.
Загалом концерт-конкурс був дуже динамічним, драйвовим та позитивним. Було весело, цікаво і пізнавально. Свято надихнуло студентів коледжу на нові творчі успіхи, успішне навчання та прагнення досягнення бажаної мети.

 

 


Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Архів новин