Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Гру    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
12.12.2019

Нещодавно викладачі циклової комісії «Інформатики та розробки програмного забезпечення» Львівського кооперативного коледжу економіки і права, організували тиждень спеціальності. В межах «тижня спеціальності» проводилось ряд цікавих заходів, які насамперед спрямовані на поглиблення та розширення професійних знань, розвиток пізнавальних навичок і розкриття творчого потенціалу студентів

Студенти із викладачами організували та провели радіогазету на тему: «IT- галузь формує Львів »
Була проведена науково-практична конференція «Сучасні інформаційні технології в освітньо-науковій та інноваційній сферах», в якій студенти різних курсів та спеціальностей під керівництвом викладачів Віри Варгас, Михайла та Оксани Скубій, Оксани Кашуби, яскраво й успішно презентували результати своїх наукових досліджень. Доповіді учасників конференції були цікаві та змістовні. Всі учасники конференції були нагороджені грамотами за активну участь в науковому заході.
Проведено інтелектуально-розважальну гру «Батл з інформатики та інформаційних технологій», організовану викладачем циклової комісії Вірою Варгас.

У заході брали участь команди студентів спеціальності «Інженерія програмного забезпечення»: IT’s a trap, Троянський кінь, Тріумвірат.
Ведучими заходу були студенти групи ПК-16 Наталя Відзівашець та Артур Малець.

Поки учасники були зайняті завданнями аудиторію вболівальників розважали різними анекдотами, цікавими сценками, музичними виступами студенти: Роман Бобало, Олег Журавель, Андрій Михайлів, Анастасія Назар, Фуртас Вікторія, Шапайко Тетяна .
На захід були запрошені учні СЗШ №55 м.Львова з вчителем Вікторію Рогальською, які брали активну участь у розв’язуванні завдань. Найбільшу активність виявили учні: Станіслав Ярець, Олександр Балич, Станіслав Хмільовський.
Переможцем заходу стала команда «Тріумвірат»
Циклова комісія «Інформатики та розробки програмного забезпечення» висловлює подяку командам, гостям і вболівальникам.
Відбулась внутрішньоколеджівська олімпіада з інформатики серед студентів спеціальностей коледжу, яка була організована викладачем Оксаною Кашубою. Метою олімпіади виявити кращі знання з дисципліни, показати важливу роль інформатики в роботі фахівця, розвивати творчі здібності студентів та підтримувати традиції коледжу, виявлення талановитої студентської молоді з подальшим залученням їх до участі в обласних олімпіадах.
Переможцем олімпіади став студент групи ІПЗ(н)-18 Юрій Антонів, який буде представляти коледж на обласній олімпіаді.
Загалом тиждень пройшов на високому рівні.
Переможців конкурсів і студентів, які брали активну участь в проведені заходу було нагороджено грамотами, подяками та подарунками.

Представники адміністрації зазначили, що такі виховні заходи активізують пізнавальну діяльність студентів, стимулюють їх до творчого пошуку, наукових досліджень, створюють активний тандем «студент – викладач». А також висловили вдячність викладачам циклової комісії та студентам за активну участь у заходах та високий рівень знань та вмінь, продемонстрованих ними під час тижня спеціальності.

 

 


Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Архів новин