Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
25.09.2018


Представники адміністрації та об’єднаного профкому, викладачі та студенти Львівського кооперативного коледжу економіки та права мали можливість побувати у великій порадницькій гостин, на яку були запрошені у Львівський драматичний театр імені Лесі Українки на презентацію книжки «Порадницька гостина», заслуженого журналіста України, головного редактора Всеукраїнської газети для всієї родини «Порадниця», членкині громадської організації «Ділові Українські Жінки» Тетяни Власюк, що вийшла у видавництві холдингу CO-OP Media, захід відбувся в рамках «Форуму видавців», який уже 25 років поспіль збирає до міста Лева усіх тих, хто любить і творить українську книжку.

Дана книжка є продовженням – авторського журналістського проекту Тетяни Власюк «Порадницька гостина». За цей час у п. Тетяни в гостях побувало не один десяток талановитих, визнаних, успішних українців, які своєю працею, своїм талантом творять славу України, яких часто називаємо елітою, цвітом нації. Це люди зі званнями Героїв України, лауреатів Шевченківської премії, народних, заслужених артистів, академіки, громадські діячі, вчителі, священнослужителі та просто люди. Люди, чий життєвий, творчий, професійний шлях є гарним стимулом, мотивацією для самореалізації людини в цьому житті. Відтак історії життя в кожного різні, а успіхи в кожного з них та унікальний досвід у різних сферах діяльності – мають неоцінену вагу на сьогодні.

Книги Тетяни Власюк, неначе Біблія, у яких кожен за бажанням відшукає відповіді на багато актуальних запитань та порад, які виникають в багатьох сьогодні – неначе ковток свіжого повітря з надією, що завтра буде краще. Як зауважила, Людмила Шаповалова: « …. це вишукане видання, виплекане з любов’ю її автором. Більшості з нас бракує позитиву і гарного настрою на добрі вчинки. Так от знайомство з героями «Порадницької гостини» вас налаштують і підбадьорять, порадять і розрадять, відігріють і вселять надію, що і в нашому домі, і в нашій українській родині запанує лад…»

Як зауважили студенти коледжу: « … знайомство з героями «Порадницької гостини» дає нам мотивацією для самореалізації у житті, адже історія життя та успіху в кожного героя різна, але їхній життєвий, творчий, професійний шлях є гарним стимулом для кожного з нас…»

На святковому заході радували присутніх своїми талантами: народний артист України Володимир Талашко; заслужена артистка України, радник міністра культури України Анжеліка Рудницька; заслужений працівник освіти України, відомий мовознавець Олександр Авраменко; заслужений журналіст України, головний редактор газети «Порадниця» Тетяна Власюк.

Ми вдячні автору за чесність, моральність, державність за те, що вчить Він нас працювати, любити, прощати, навчатись, досягати мети, нехай і надалі ваше чесне, виважене слово хвилює людські серця й перебуває на сторожі правди, добра та на радість людям, а видання «Порадницька гостина» буде, як вічний товариш, як настільна книга, в якій можна почерпнути багато цікавого і повчального, здійснить глибокий вплив на виховання багатьох поколінь, зокрема молоді, навчить досягати цілей, не боятися труднощів, ніколи не здаватися на шляху до мети та завжди вірити в успіх і прославляти свій рідний край та народ, щоб ще не одна книга п. Тетяни, побачила світ на радість українцям, а СО-ОР Media гарних книговидавничих перспектив.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Архів новин