Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  

09.11.2016

Неможливо вивчити іноземну мову, не знаючи культуру та традиції країни, в якій говорять на цій мові. Тому, щоб ознайомити своїх вихованців з культурними звичками та традиціями країн, мова яких вивчається, Оксана Лин та Наталія Кірічкова, викладачі Циклової комісія іноземних мов (голова комісії Олена Яницька) Львівського кооперативного коледжу економіки і права провели вікторину з англійської мови на тему «Що ви знаєте про Сполучені Штати Америки і Великобританію?». У вікторині взяли участь студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» і «Право».

Мета заходу – закріпити і перевірити знання студентів коледжу з англійської мови з тем «Великобританія», «Сполучені Штати Америки».

Даний захід надає можливість, розвивати мову, пам’ять, мислення, логічне мислення, швидкість, діалогічне мовлення, уяву, творчість. Виховувати цікавість у вивченні англійської мови, естетику мови й мовлення в англомовній атмосфері, дружні відносини в колективі, чесність та доброзичливість.

Змагання складалось з трьох раундів, під час яких студенти показали свої знання з англійської мови, історії та культури США та Британії. Під час вікторини студенти поринули в атмосферу англомовного середовища, де змогли проявити себе і свої знання, виконуючи різноманітні завдання, пов’язані зі сприйняттям мови на слух, визначенням історичних пам’яток та визначних осіб США та Британії.

Згідно з вимогами сучасності широко використано інформаційні технології. В ході заходу була вдало організована групова робота. Студенти спеціальностей, продемонстрували вміння співпрацювати разом та високий рівень комунікабельності, відповідальності та рівень знань з англійської мови.

Конференція

Конференція

Конференція

Атмосфера заходу була сприятливою для засвоєння інформації та виховання у студентів любові та поваги до представлених країн.

Адміністрація коледжу вдячна організаторам за проведений захід, а студентам побажали успіхів та не зупинятись на досягнутому.

Переможцями вікторини стали студенти спеціальності «Право», які проявили ґрунтовніші знання. Усі студенти були нагороджені сувенірами, а переможці одержали ще й грамоти.

Михайло Голубка,

прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю ЛККЕіП

Архів новин