Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Гру    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
20.10.2020

Для колективу та студентів Львівського кооперативного коледжу економіки і права 14 жовтня особливий день, адже у 1992 році на свято Покрови Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії було освячено навчальний заклад. Тому цього осіннього жовтневого дня у стінах навчального закладу відбулись урочисті заходи, у яких взяли участь студенти усіх спеціальностей та груп.

У 81-й день народження Львівського кооперативного коледжу економіки і права вся українська кооперативна спільнота приєдналася до вшанування Дня Захисника України, Дня Українського козацтва та Дня української повстанської армії. Дотримуючись санітарно-протиепідемічних правил і рекомендацій МОЗ та МОН, з нагоди цих дат у виші відбулися урочистості.
Отець Тарас поблагословив присутніх, всі разом помолилися за мир, за здоров’я, за Україну, за військо, за кооператорів, за студентів та викладачів, за всіх присутніх в залі.
Розпочалось ювілейне осіннє дійство святковим концертом, який провели заступник директора з виховної роботи Ігор Бішко та культорганізатор Роман Голиш.



Ведучими свята були Луцик Аліса ПВ(н)-18 та Шах Назар ІПЗ(н)-10, які у своїх промовах згадали про членів споживчих товариств, працівників, викладачів, керівників, ветеранів споживчої кооперації України, про їх внесок у розвиток кооперації та кооперативної освіти.
До слова була запрошена директорка коледжу Наталія Зубко, яка з вдячністю висловила щирі й теплі вітання педагогічному колективу, студентам, учасникам та усій нашій кооперативній родині, яка в цій святковій залі долучилася розділити радість з нагоди святкування 81-ї річниці створення нашого Львівського кооперативного коледжу економіки і права, а також Свята Покрови, Дня українського козацтва, Дня української повстанської армії, сучасного свята Дня Захисника України. Закликала студентів дотримуватись рекомендацій Міністерства освіти та МОЗ щодо протиепідемічних заходів, спричинених коронавірусом “SARS-CoV-2” та алгоритму поведінки при виявленні ознак захворюваності .
Перед залом виступили: Буйна Ірина ГРС(н)-18, Стефанишин Лілія ФН-ГРС(н)-10,Суворова Людмила ПВ(н)-27, Воробець Марія ГРС(н)-18,Палюх Марія та Зоряна ПВ(н)-28, ансамбль “Колорит” та інші.
Студенти Львівського кооперативного коледжу виступають за мир в нашій державі і всіма силами підтримують тих, хто захищає її незалежність. «Тому, розуміючи свою причетність до всіх подій, що відбуваються на теренах України, серцем і душею ми з тими, хто тепер знаходиться в зоні ООС, ми пам’ятаємо тих, хто віддав життя задля нашого майбутнього, пам’ятаємо наших героїв, наших друзів-випускників, що загинули, наших друзів та родичів, які стоять на смерть, заради мирного нашого з вами життя. Є викладачі, які також служили. Гордимось тим, що ми навчаємось в кооперативному закладі освіти, одному з найстаріших навчальних кооперативних закладів І рівня акредитації, адже у багатьох з нас тут навчались цілі покоління, заклад став неначе «сімейним» – наголосили студенти коледжу.
Директорка коледжу Наталія Зубко наголосила: «…Дорога кооперативно родино, хай любов, добро і тепло сердець поєднає всіх нас. Нехай мир і спокій буде в нашій Україні та кооперативній родині, щиро вітаємо всіх зі святом».
Захід показав, що колектив кооперативного коледжу з оптимізмом дивиться в майбутнє й робить все для збереження кооперативних цінностей та традицій, високого авторитету навчального закладу як в місті Львові, так і в Україні загалом.
Віримо: все буде добре!!! Бережімо себе та своїх близьких.

Михайло Голубка,
прес-секретар з роботи зі ЗМІ
та зв’язків із громадськістю ЛККЕіП

Архів новин