Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
1.04.2019

Викладачі циклової комісії інформатики та інженерії програмного забезпечення, Львівського кооперативного коледжу економіки і права, провели для учнів 9-х класів Великолюбінського опорного закладу загальної середньої освіти, міні-курс з вивчення цифрових комунікацій.
Голова циклової комісії Віра Варгас, під час проведення заходу, наголосила, що вміння правильно створювати та обробляти повідомлення за допомогою інформаційних технологій – запорука розвитку у глобальному просторі цифрових комунікацій. Для того, щоб вижити у цьому швидкоплинному світі, потрібно чітко розуміти, як працюють сучасні технології, яким чином використовувати ці технології у нашому професійному та особистому житті.

Ведучими навчального міні-курсу були студенти групи ПК(н)-16 Наталя Відзівашець та Олег Журавель.
Готям розповіли про історію створення web, і який шлях він пройшов до свого теперішнього стану, як змінюються Інтернет – ресурси з плином часу і якими вони можуть бути у майбутньому, коли з’явиться веб 3.0.
Студенти групи ПВ(н)-27 Анастасія Назар, Вікторія Фіртас, Тетяна Шапайко, організували для відвідувачів маленький пізнавальний концерт: читали реп про IT-слова.

Учасники міні-курсу склали невелике тестування по змісту отриманої інформації, яке усі успішно пройшли та отримали відповідний сертифікат.
Представники студентського самоврядування коледжу запросили учнів на смаколики. У ході зустрічі школярі змогли поринути в атмосферу студентства, дізнатися про ті цікавинки, які чекають на кожного, хто носить горде звання студента кооперативного коледжу економіки і права.
Адміністрація коледжу та викладачі циклової комісії інформатики та розробки програмного забезпечення, висловлюють подяку адміністрації Великолюбінської школи, вчителям Дарії Гриньків та Ірині Ільчишин та учням за участь у проведеному заході.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Архів новин