Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Гру    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
18.03.2019

На базі Львівського кооперативного коледжу економіки і права, відбулось засідання методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області. На засіданні були присутні 22 представники з навчальних закладів Львівщини.
Розпочалось засідання з вітального слова заступника директора з навчально-методичної роботи Львівського кооперативного коледжу економіки і права, Ігора Леськіва, який привітав учасників методоб’єднання в стінах навчального закладу, ознайомив гостей з історією навчального закладу, охарактеризував діяльність коледжу, особливості, проблеми та перспективи організації навчально-виховного процесу, ознайомив гостей із навчально-методичним забезпеченням, поділився досвідом, здобутками вишу та організацією роботи циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності, відповів на задані питання учасників засідання та побажав плідної праці.
З доповіддю виступила голова методичного об’єднання економічних дисциплін Олександра Кондратович. Вона акцентувала на важливості таких засідань, які об’єднують для професійного спілкування викладачів фінансів, економіки, бухгалтерського обліку та здійснюють підготовку фахівців економічного напрямку, дають змогу обмінюватись професійним досвідом щодо використання сучасних інноваційних технологій. Крім того, обговорили Проект Закону про фахову передвищу освіту.

Голова циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права к.е.н., Михайло Голубка розповів колегам про сучасний погляд на методику викладання економічних дисциплін, здобутки викладачів циклової комісії та навчально-методичним забезпеченням дисциплін спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», роботу студентського вісника «Молодий кооператор Львівщини».
Під час засідання методичного об’єднання було розглянуто низку питань, внесених до порядку денного. Доповідачі поділилися з колегами досвідом роботи: методикою проведення бінарних занять з економічних дисциплін, застосуванням новітніх, форми і методи контролю знань студентів, ознайомились з навчально-методичним забезпеченням спеціальності коледжу тощо., підготували презентації та демонстраційні матеріали.
Викладачі поділилися власним досвідом проведення занять з економічних дисциплін, зупинилися на проблемах професійної підготовки студентів у сучасних умовах.
Учасники методичного об’єднання обговорили порядок організації та проведення студентської науково-пошукової конференції, головною метою якої є формування наукового світогляду, сприяння молодим дослідникам у питанні опанування методології і методами наукового пошуку, що, у свою чергу, сприяє поширенню одержаної інформації серед однолітків, друзів, родичів тощо.
Заходи такого плану доцільні та важливі, адже завдяки їм можна не тільки обмінятися професійним досвідом, а й пізнати для себе щось нове, відкрити нові можливості у підготовці фахівців, збагатитися новими знаннями та практичними навичками роботи зі студентською молоддю.
Засідання пройшло активно, в доброзичливій обстановці. Всі учасники зібрання висловили позитивні відгуки про навчальний заклад та побажали подальшої успішної роботи в обраному напрямку, високо оцінили рівень проведення заходу та щиро подякували адміністрації й викладацькому складу циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права за плідну співпрацю.
Зустріч була цікавою та продуктивною, усі присутні отримали корисну інформацію і збагатили свій досвід. На завершення зустрічі присутні зробили фото на згадку. 

За інформацією прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Архів новин