Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
18.10.2018

Викладачі циклової комісії готельно-ресторанної справи та харчових технологій Надія Ділай та Марія Василишин, Львівського кооперативного коледжу економіки і права, відвідали Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності, який ініційований Болгарськими університетами. Проведення форуму індустрії туризму та гостинності – визначна подія у туристичному бізнесі Західної України, яка охоплює одразу декілька тематичних напрямків.

Мета Форуму – популяризація туристичних можливостей України, демонстрація широкому колу фахівців новітніх досягнень у сфері послуг, просування українського туристичного продукту на міжнародний ринок, , створення майданчика для проведення переговорів, засідань, презентацій, семінарів , з іноземними учасниками для налагодження зав’язків співробітництва, активізація розвитку внутрішнього туризму, зустрічі представників національних та міжнародних туристичних організацій, керівників закладів відпочинку та оздоровлення тощо.

В рамках Форуму працюють, як XIX Міжнародна виставка-ярмарок «ТурЕКСПО» так і ХІ Спеціалізована виставка «Готельний та ресторанний бізнес».

Організаторами виставки виступали: ПрАТ «Гал-ЕКСПО» за підтримки Львівської ОДА, Львівської міської ради, Львівської асоціації розвитку туризму, Львівського Туристичного Альянсу, Асоціації активного та екологічного туризму, Асоціації готельних об’єднань та готелів міст України, Всеукраїнської молодіжної хостел асоціації, Асоціації гідів України.



Викладачі коледжу мали змогу брати участь у різноманітних навчально-практичних семінарах, семінарах-презентаціях, майстер-класах , ознайомились із туристичними продуктами та пропозиціями турагентств і туроператорів – учасників форуму, інфраструктурою ринку туристичних послуг Львівщини та України, технологіями обслуговування туристів, з пропозиціями українських та зарубіжних підприємств-виробників продукції сфери обслуговування тощо.

Отримана інформація дасть змогу викладачам, під час проведення занять, ознайомити студентів коледжу з новітніми досягнення в сфері індустрії туризму, туристичних послуг та гостинності.

З метою кращого ознайомлення з тонкощами своєї майбутньої професії , викладачі циклової комісії планують організувати навчальну екскурсію і для студентів спеціальностей, адже заходи такого типу дозволять поєднати студентам навчальну і туристично-екскурсійну діяльності.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Архів новин