Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Гру    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
20.02.2018

20 лютого у коледжі було проведено виховний захід присвячений дню Героїв Небесної Сотні для студентів різних спеціальностей вишу. У лютому 2014 року, під час сутичок протестувальників із силовиками, на Інститутській вулиці у Києві , розстріляли понад сто осіб . Їх назвали «Небесною Сотнею».

Мета заходу: вшанувати пам’ять героїв Небесної сотні, виховати патріотичну свідомість, патріотизм, розвивати у студентів активну громадянську позицію, повагу й толерантність до інших народів, бажання стати гідними громадянами України, віру у краще майбутнє своєї країни, прищеплювати любов до Батьківщини тощо.

Ведучі – голова студентського самоврядування Михайло Юркевич і Вікторія Надурак розповіли присутнім про події тих дні в Києві на Майдані: ми сьогодні тут зібралися, аби в скорботі схилити свої голови та вшанувати пам’ять людей різного віку, які полягли у мирний, цивілізований час ХХ сторіччя.


Адже найкращі патріоти, завдяки яким змінено сторінки історії нашої держави, віддали своє життя, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України. Серед тих, хто загинув, були зовсім молоді люди, майже ваші ровесники, народ їх назвав Янголами Небесними.

Студенти Людмила Колесніченко, Людмила Суворова, Христина Костяк, Михайло Юркевич, Вікторія Надурак та інші , підготували мистецький сюжет який присвятили Героям Небесної сотні. Також був представлений флеш-моб від кожної групи, де студенти мали змогу на папері висловити свою думку.

Нехай цей священний вогонь буде для кожного з нас пам’яттю і пошаною тим, хто навічно пішов до Небесної Сотні, хто самопожертвував заради перемоги справедливості.

Згадаємо сьогодні про всіх, хто віддав своє життя протягом останніх років.

Згадаємо для того, щоб не трапилося чогось подібного в майбутньому.

Дякуємо Вам, Герої України! Ви назавжди залишаєтесь у наших серцях…

Архів новин