Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  

12.03.2017

Кооперативна спільнота України, а саме: студенти та колектив Львівського кооперативного коледжу економіки і права долучилися до всесвітньої акції “22PushupChallenge”. Таким чином, представники коледжу мали можливість підтримати українських чоловіків-воїнів, які повертаються з війни й страждають від пост травматичного синдрому, продемонструвати свої спортивні можливості та популяризувати здоровий спосіб життя серед молоді. Мета всеукраїнського флешмобу з назвою #22PushupChallenge-це звернути увагу спільноти на соціальні та психологічні проблеми ветеранів АТО після повернення додому, які постраждали під час військових дій на Сході України. На жаль, число 22 є не випадковим. Згідно статистичних даних, щоденно в світі 22 військових, які страждають від пост травматичного синдрому закінчують життя-самогубством.


Флешмоб

Як зауважила представник студентського самоврядування, саме цим флеш-мобом у нас на меті було показати, що ми, українці, дружні і ми в такий неспокійний час повинні підтримувати один одного, а особливо тих, хто повертається зі Сходу, щоб звернути увагу суспільства, влади, усіх громадян на велику проблему реабілітації тих, хто повертається з фронту.

Життя після фронту продовжується. Вони нам потрібні. Ми пам’ятаємо їхній внесок в підтримці незалежності та оберігання цілісності країни, вони особистим прикладом показали, що є великими патріотами. Ми всі громадяни одної великої держави – Україна.

Виконавши умови естафети, львівські кооператори передали її студентам Миколаївського коледжу бізнесу і права та Вищого навчального закладу Укоопспілки “Полтавський університет економіки і торгівлі”.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права.

Архів новин