Календар
Жовтень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Вер    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
27.06.2024

Толерантний, мудрий, креативний, інтелігентний – таким знають колеги і
студенти викладача Львівського кооперативного фахового коледжу економіки і права Крука Мирослава Павловича, який понад 40 років розвиває захоплення фізичною культурою і спортом у здобувачів освіти коледжу.

Завжди енергійний, завзятий, привітний, знаходить підхід до своїх вихованців, налаштовує їх на перемогу. Все своє життя присвятив спорту і вихованню молодого покоління. Народився Мирослав Павлович у селі Бартатів, що на Львівщині, у багатодітній сім’ї. Батько – ветеран Другої світової війни 1939-1945 років. У родині Круків завжди у пошані були працелюбність і наполегливість, порядність і освіченість. Після закінчення Бартатівської школи Мирослав Павлович поступив у професійно-технічне училище м.Львова, отримав спеціальність слюсаря- ремонтника промислового обладнання. Одночасно займався різними видами спорту: футбол, волейбол, теніс.


У Трудових резервах м. Львова займався акробатикою. Виконав норматив кандидата умайстри спорту( 1967р.) Працював у Всесоюзному науково-дослідному інституті нафти і газу інструктором-методистом з виробничої гімнастики, одночасно займався волейболом. Виступав за команди інституту, ДСТ Локомотив. Свою професійну діяльність, як тренер секції волейболу, Мирослав Павлович розпочав в обласній дитячій юнацькій спортивній школі. У Львівському кооперативному фаховому коледжі економіки і права з 1983 р. 41 рік! За цей період часу підготував не одну команду волейболісті, призерів «Укоопспілки», області, багаторазових переможців турнірів. Команди волейболістів (дівчата) неодноразово ставали переможцями Всеукраїнських турнірів з волейболу. У Ризі, на змаганнях, які проводилися, теж були першими. З 1992р. – активний учасник клубу ветеранів волейболу. За час існування клубу його команда неодноразово брала участь у призових турнірах, товариських та міжнародних змаганнях. Любов до спорту передав своїм дітям та онукам. Свій вільний від роботи в коледжі час присвячує теж улюбленій справі – відвідуванню секції ветеранів волейболу. А ще до вподоби Мирославу Павловичу займатися садівництвом. І огірки, і помідори, і
перець – всі дари природи рясно родить земля, яку дбайливо обробляють з дружиною. З вдячністю відгукуються випускники нашого коледжу, сучасні студенти, за любов до фізичної культури і спорту, якою надихнув Мирослав Павлович. Нехай спортивний азарт супроводжує Вас і далі по життю, допомагаючи бути сильним і витривалим. Міцного здоров’я , щастя вам і вашій родині, шановний Мирославе Павловичу!

Архів новин