Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
11.03.2020

10 березня 2020 року у конференц-залі Львівського торговельно-економічного університету відбулися другі збори Ради Споживспілки Львівської області третього скликання.

У роботі зборів Ради, крім членів Ради, взяли участь Голова Правління Укркоопспілки Ілля Леонідович Гороховський, члени Ревізійної комісії Споживспілки Львівської області, директори підприємств облспоживспілки, голови профспілкових комітетів районних споживспілок та підприємств системи, керівники структурних підрозділів та головні фахівці апарату управління споживспілки..



Про роботу правління Спілки споживчих товариств Львівської області у 2019 році та завдання щодо підвищення ефективності господарювання кооперативних організацій і підприємств системи споживчої кооперації області доповів голова правління споживспілки Михайло Ванівський.
У звітній доповіді йшлося про те, що в умовах постійно зростаючої конкуренції та складної економічної ситуації в країні забезпечено подальший розвиток системи споживчої кооперації Львівщини.
Протягом звітного періоду зросли обсяги чистого доходу від реалізації продукції (товарів, робіт та послуг) та загальний обсяг роздрібного товарообороту споживспілки. Ріст товарообороту забезпечили всі райспоживспілки системи.
У звітній доповіді значну увагу приділено забезпеченню ефективного господарювання та зміцнення фінансового стану підприємств системи.
Голова правління не обійшов увагою і проблемні питання у веденні господарської діяльності. Це, перш за все, впровадження мережевого ритейлу, закритої торгівельної мережі, підвищення соціального захисту працівників системи, залучення молоді до праці в системі споживчої кооперації області.
Окрему увагу в доповіді було приділено діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права, який в умовах великої конкуренції між вищими навчальними закладами зумів зайняти гідне місце на регіональному ринку освітніх послуг.
Завершуючи свій виступ, Михайло Михайлович зазначив, що розвиток споживчої кооперації області в майбутньому буде залежати, як і раніше, тільки від нас самих, від збереження позитивних напрацювань минулих років і пошуку правильних господарських рішень у наступних роках. Він також висловив слова подяки Правлінню Укркоопспілки за підтримку та співпрацю, а також подякував за щоденну працю усім кооператорам.
В обговоренні доповіді взяли участь: голова правління Жовківської райспоживспілки Чучвара Володимир Степанович, голова правління Бродівської райспоживспілки Моренова Галина Михайлівна, голова правління Миколаївської райкоопспілки Фацієвич Ярослав Степанович, член Ради Самбірської райспоживспілки Лешик Зіновій Мирославович, директор дитячого закладу санаторного типу “Світанок”, голова об”єднаного комітету профспілки Радехівської райспоживспілки Дацьків Орися Іванівна, голова правління Сокальської райспоживспілки Габа Петро Іванович.
Перед членами Ради та запрошеними виступив Голова Правління Всеукраїнської спілки споживчих товариств Ілля Леонідович Гороховський, який привітав кооператорів Львівщини із завершенням звітної кампанії та проведенням зборів Ради споживспілки. Він зазначив, що протягом останніх років в системі споживчої кооперації України відбуваються значні позитивні зміни. Коротко проаналізував діяльність системи, поділився досвідом про роботу кооперативних організацій в інших областях України та за кордоном.
Збори Ради прийняли постанову, в якій визначили пріоритетні завдання на 2020 рік. Також розглянуто інші статутні завдання та ухвалено відповідні рішення.

Архів новин