Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
28.05.2019

Студенти ІІІ курсу, спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» взяли участь в студентській Олімпіаді з економічних дисциплін серед студентів вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації Західної України, яка проходила на базі Львівського національного аграрного університету.
Метою проведення змагання було виявлення, відбір та підтримка обдарованої студентської молоді, розвиток і реалізації здібностей студентів, системне вдосконалення навчального процесу й активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів, підвищення якості підготовки фахівців з економічних дисциплін

Участь в олімпіаді взяли понад 160 студентів, делегації були з понад 20 коледжів Західної України. що представляли такі міста: Івано-Франківськ, Стрий, Дрогобич, Бережани, Золочів, Млинів, Горохів, Тлумач, Нововолинськ та інші.
Львівський кооперативний коледж економіки і права представляли п’ять студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». Олімпіада була проведена у формі комп’ютерного тестування в системі MOODLE з таких економічних дисциплін: «Економіка», «Бухгалтерський облік», «Фінанси», «Підприємництво», «Менеджмент», «Маркетинг», а також «Права», «Інформаційні технології».

Студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права були відзначені дипломами : Христина Назаркевич – Диплом І ступеня; Христина –Тамара Вихопень – Диплом ІI ступеня; Михайло Голубка – Диплом ІII ступеня; Перемога в номінаціях: Марія Прокіпчин –«За системність мислення», Марта Крупник –«За ґрунтовні знання в галузі економіки». Подякою відзначений за підготовку студентів до Олімпіади та хороші знання підопічних з економічних дисциплін –голова циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності, к.е.н., Михайло Михайлович Голубка.
В рамках проведення олімпіади викладачі та студенти Львівського кооперативного коледжу економіки і права відвідали музей історії ЛНАУ, музей Степана Бандери та музей імені професора Євгена Храпливого. Загалом під час проведення олімпіади панували робочий настрій та доброзичлива атмосфера.
Наприкінці заходу організатори привітали переможців та висловили подяку усім студентам та керівникам за активну участь в олімпіаді, усім присутнім, що знайшли час, можливість та бажання прийняти участь в заході.
Адміністрація коледжу щиро вітає усіх переможців, бажає нових здобутків, яскравих перемог, неймовірних вершин, а головне – не втрачати віри у себе, надихати усіх навколо творити зміни, бути відданими доньками та синами нашої України. 

 

 

За інформацією прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Архів новин