Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
12.03.2019
Викладачем циклової комісії підприємництва, торгівлі та біржової діяльності, Львівського кооперативного коледжу економіки і права, Наталією Кутною, було проведено відкрите заняття, лекція-екскурсія, для студентів спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування», групи ФН-16, на тему: «Основні напрями регулювання ринку праці» з дисципліни «Чинники успішного працевлаштування за фахом».

Метою проведення даного заняття було розкриття законодавчо-нормативної бази в галузі працевлаштування випускників, основних напрямів регулювання зайнятості та умов праці.
Розпочалось заняття в комп’ютерній лабораторії Львівського міського центру зайнятості. Викладач дотримувалась рекомендованої структури заняття та принципів навчання, доступно донесла до студентів доцільність вивчення даної теми та ознайомила з основними питаннями, котрі слід розглянути, щоб отримати вичерпні знання.

До проведення заняття була запрошена заступник начальника відділу активної підтримки безробітних, Олександра Тарасюк, яка ознайомила студентів з законодавчо-нормативною базою в галузі працевлаштування; роботою і функціями державної служби зайнятості, розповіла про функції, які виконує державна служба зайнятості і про безпосередні її обов’язки, щодо надання допомоги безробітним тощо.
Заняття було цікавим і пізнавальним, дало змогу студентам ознайомитися з основними напрямами регулювання ринку праці, порядком надання допомоги безробітному населенню. Студенти протягом заняття-екскурсії задавали різноманітні запитання, на які отримали ґрунтовні відповіді від провідного фахівця. Подання матеріалу було систематичним, доступним для сприйняття студентами. Відчувався постійний взаємозв’язок з аудиторією.
Була проведена екскурсія в Центр професійного навчання, який знаходиться на базі міського центру зайнятості, побували в сучасних лабораторіях, де проводиться безпосереднє навчання і перепідготовка безробітного населення.
Студенти брали активну участь в обговоренні теми, наводили приклади з життя. У процесі обговорення заняття відзначено його практичну цінність, актуальність теми, дотримання повноти викладання програмного матеріалу, постійний міждисциплінарний зв’язок, використання виробничих, практичних ситуацій.
Мета заняття була досягнута. На занятті були присутні представники адміністрації, викладачі циклової комісії та коледжу.
Викладачі циклової комісії та студенти висловлюють вдячність керівництву Львівського міського центру зайнятості, Олегу Рісному за сприяння та надання можливості проведення заняття студентам на базі центру зайнятості, а Олександрі Тарасюк за участь у відкритому занятті та надані практичних знань майбутнім фахівцям.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Архів новин