Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
07.03.2019
Нещодавно студентка Львівського кооперативного коледжу економіки і права, спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Вікторія Марків ,отримала перемогу – перше місце у відкритому чемпіонаті Тернопільської області та відкритій першості «ТО ДЮСШ з літніх видів спорту», з жиму лежачи та класичного жиму лежачи серед чоловіків, юнаків, дівчат, юніорів, юніорок та ветеранів.

Вікторія – срібний призер кубку України 2018 року з жиму лежачи. Почала займатись пауерліфтингом з 13 років, у Яворівській ДЮСШ (Львівська область) під керівництвом Майстра спорту України, відомого тренера-викладача з пауерліфтингу Віктора Погребінського. У 2017 році, після закінчення 9 класу, вступила до кооперативного коледжу на навчання за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування» та почала поєднувати спорт і заняття.

Завдяки великому бажанню досягти успіху, юна спортсменка вже має у своєму арсеналі такі здобутки : у чемпіонаті Львівської області з класичного жиму лежачи та жиму лежачи, присвяченого пам’яті М. Невзорова – отримала І місце; у Відкритому чемпіонаті Тернопільської області з класичного жиму лежачи серед чоловіків, жінок, юнаків та дівчат – призер абсолютної першості; у Чемпіонаті Львівської області з пауерліфтингу серед юнаків та дівчат – І місце; у чемпіонаті України з класичного з пауерліфтингу серед дівчат – ІІІ місце; у чемпіонаті України з класичного жиму лежачи серед дівчат – ІІ місце; у чемпіонаті України з пауерліфтингу серед дівчат, який проходив під патронатом Федерації пауерліфтингу України – ІІ місце; у Відкритому кубку СК ЛДУФК «Скіф» з пауерліфтингу та класичного пауерліфтингу – І місце; у відкритій першості КУТОР «Тернопільська обласна ДЮСШ з літніх видів спорту» з класичного пауерліфтингу серед дівчат – І місце; у змаганнях з пауерліфтингу серед жінок – ІІ місце в абсолютній першості.

Також юна спортсменка взяла участь в Олімпійському уроці, який проводився у вересні 2017 року під патронатом Національного олімпійського комітету України.
Наразі Вікторія навчається на другому курсі, мріє про успішне закінчення навчання у коледжі, вступ до вишу за обраним напрямом підготовки та, не зупиняючись на досягнутому, займається улюбленим видом спорту.

Як розповідає викладач циклової комісії фізичного виховання коледжу, Андрій Соломонко: «Вікторія поставила собі за мету виконати норматив і отримати звання кандидата в майстри спорту».

Адміністрація, циклова комісія обліку та фінансово-економічної діяльності, циклова комісія фізичного виховання, одногрупники та студентське самоврядування коледжу щиро вітають переможницю, яка гідно представляє не лише виш та область, але і всю Україну, бажає нових досягнень, успіхів у навчанні та подальших спортивних здобутків!.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Архів новин