Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
2.12.2018
Стратегія провадження освітньої діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права облспоживспілки, відповідно до програми реформування кооперативної освіти, спрямована на розвиток матеріально-технічної бази, створення належних умов для організації навчального процесу з усіх напрямків підготовки фахівців у виші.

Адже належний стан матеріально-технічного забезпечення дає можливість якісної підготовки студентів для отримання ними належних фахових знань, умінь та навичок в т.ч із готельно-ресторанної справи та харчових технологій .
На сьогодні, готельно-ресторанний бізнес є галуззю з високим рівнем конкуренції, що ставить за мету максимально забезпечити високий рівень комфорту та задовольнити культурні запити споживача. З кожним роком вимоги до рівня послуг зростають. Чим вищі культура та якість обслуговування відвідувачів, тим вищий імідж закладу, тим привабливіший він для клієнтів.

Для закріплення результатів навчання шляхом проведення занять у формі практикумів, майстер-класів, тренінгів тощо, нещодавно в коледжі була проведена презентація навчального кабінету готельно-ресторанної справи, що вирізняється оригінальністю оформлення, оснащенням сучасним устаткуванням, відповідно до вимог навчальних планів спеціальності.

Завдяки зусиллям колективу циклової комісії готельно-ресторанної справи та харчових технологій, адміністрації коледжу, голови правління облспоживспілки, в кабінеті створені всі умови для комфортного навчання студентів спеціальності.
В урочистому відкритті навчального кабінету брали участь представники адміністрації коледжу, викладачі, студенти та гості – учні ліцей №46 ім. В’ячеслава Чорновола Львівської міської ради. Почесну місію відкрити навчальний кабінет доручили Ігорю Леськіву, заступнику директора з навчально-методичної роботи, викладачу даної циклової комісії, який перерізав символічну стрічку та надав високу оцінку всім тим, хто брав участь у створенні та оснащенні навчального кабінету.

Директор коледжу, Наталія Зубко, наголосила «….добре обладнаний кабінет, необхідна умова для рішення усіх задач навчально-виховного процесу. Проводячи заняття в цьому кабінеті, викладачі та студенти будуть мати можливість використовувати мультимедійне обладнання, що дасть змогу впроваджувати новітні методи навчання». Директор коледжу побажала викладачам циклової комісії подальшого розвитку, студентам – підняття іміджу коледжу, готельно-ресторанної справи та успішної кар’єри після закінчення вишу, а гостям досягати вершин в обраній справі.

Студенти спеціальності, зі свого боку, змогли на практиці продемонструвати власні уміння та навички. Для гостей було запропоновано театралізоване відтворення процесу заселення/виселення з готелю, майстер-клас з фігурної нарізки овочів та фруктів, презентація кондитерських виробів. Під час презентації навчального кабінету, всі мали змогу почастуватись різними смаколиками, поспілкуватися в неформальній обстановці, дізнатись про секрети професійної майстерності, інноваційні технології в готельно-ресторанній сфері тощо.
На завершені, гості подякували організаторам заходу – за теплий прийом, чудовий настрій та побажали всім миру, благополуччя, успіху на освітянській ниві.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Архів новин