Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
26.10.2018

Для поглиблення теоретичних знань, формування навичок їхнього практичного застосування, формування умінь професійної діяльності, закріплення та поточної перевірки навчальних досягнень студентів, надання можливості розкрити свої знання, формувати професійну компетентність, одержувати інформацію про рівень навчальних досягнень і за необхідності оперативно їх корегувати, викладач циклової комісії підприємництва та біржової діяльності ( голова циклової комісія Лідія Марчишин) Львівського кооперативного коледжу економіки і права, Марія Ільків, організувала та провела для студентів групи ТМ (н)- 17 навчальну екскурсію в підприємство торгівельної мережі «Сільпо».

Метою практичного заняття було – ознайомити студентів із мережею «Сільпо», який є одним з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів та лідирує в структурі продажів Fozzy Group, інноваціями матеріально-технічної бази, ексклюзивними видами обладнання та принципами роботи на ньому, отримати необхідні навики для створення умов якісної підготовки конкурентоспроможних фахівців з спеціальності, здатних задовольнити вимоги загальнодержавного та регіонального ринків праці, забезпечення гнучкості та мобільності організації навчально-виробничого процесу, поєднання – теорії з практикою, оновлення змісту освіти шляхом упровадження у професійну підготовку елементів дуальної форми навчання, адже як перед навчальним закладом, так і підприємством ставиться одне спільне завдання – рівень професійної компетенції і підготовки кваліфікованих фахівців.


Керуюча маркетом, Уляна Каблаш, ознайомила студентів із роботою супермаркету «Сільпо», який знаходиться у торговельному центрі «Форум Львів» по вул. Під Дубом 7б., відділами, які завжди зустрічають гостей: бутік флористики, відділ овочів та фруктів, в тому числі і екзотичних, відділи кулінарії, м’ясний та рибний, особливостями планування торгівельного залу, розповіла студентам про історію створення та розвиток мережі супермаркетів «Сільпо», діяльність її на сучасному етапі й подальші перспективи, кар’єрні можливості компанії, умовами роботи , особливостями проходженням практики та працевлаштування тощо.

Особливу увагу було приділено ознайомленню з ексклюзивними видами обладнання для кави та чаю, сучасними електронними вагами з чеко друкуючим пристроєм, слайсерами для м’яса сирів хліба, реєстраторами розрахункових операцій з сучасним програмним забезпечення, холодильним обладнанням індивідуального дизайну. Студенти цікавилися роботою відділу сканування товарів та розрахунків з споживачами з використання комп’ютерно-касової системи.

Студенти виконували практичні вправи, які сприяють засвоєнню теоретичного матеріалу, вироблення у майбутніх спеціалістів ініціативності, впевненості, самостійності, компетентності у прийнятті рішень, розумінню та практичному застосуванню в майбутній фаховій діяльності навичок професійного самовизначення, саморозвитку, самовдосконалення.

Під час навчальної екскурсії, студенти мали змогу зустрітися з колишніми випускниками коледжу, які поділилися приємними спогадами про роки навчання у коледжі, висловили вдячність Альма-матер за отримані глибокі знання, які дозволили побудувати успішну кар’єру, звернули увагу на складових досягнення професійного успіху та необхідності творчого розвитку.

Несподіванкою для всіх, стала дегустація продукції власного виробництва «Сільпо». Студенти, як споживачі, мали змогу провести дегустацію, оцінити смакові якості солодощів, м’ясних делікатесів, сирів та відзначили високий професіоналізм їх приготування.

Адміністрація коледжу, викладачі циклової комісії підприємництва та біржової діяльності та студенти висловлюють вдячність керівництву та фахівцям супермаркету «Сільпо» за отримані практичні знання та надану можливість проведення заняття на базі їхнього торгівельного підприємства.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Архів новин