Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Гру    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
05.07.2018

Нещодавно педагогічний колектив Львівського кооперативного коледжу економіки і права провів педагогічну раду. Педагогічна рада є дорадчим органом, створеним для вирішення основних питань діяльності навчального закладу. Педагогічна рада в своїй діяльності керується законами України “Про освіту”, “Про вищу освіту”, Положенням про навчальний заклад та іншими нормативними документами, що стосуються її діяльності. Основними завданнями педагогічної ради є: забезпечення підготовки кваліфікованих молодших спеціалістів із спеціальностей; вдосконалення якості підготовки фахівців із урахуванням вимог сучасного виробництва, науки, техніки, культури та перспектив їх розвитку; забезпечення фізичної підготовки й здійснення заходів щодо зміцнення здоров’я студентів.

На Педагогічній раді розглядались та обговорювались: заходи щодо виконання навчальним закладом нормативно-правових актів, що регламентують навчальний процес, інструкцій та вказівок вищих організацій про підготовку молодших спеціалістів; плани навчально-виховної, методичної роботи, розвитку коледжу та зміцнення його матеріальної бази; стан і підсумки навчально-виховної та методичної роботи в коледжі. Удосконалення форм і методів навчання; стан і підсумки роботи відділень, досвід роботи циклових комісій, бібліотеки, інших структурних підрозділів; стан практичного навчання в навчальному закладі, посилення зв’язку теоретичного й практичного навчання;питання виховання студентів, звіти кураторів груп, стан виховної, культурно-масової та спортивної роботи в коледжі;питання підвищення кваліфікації педагогічних працівників коледжу, розвиток творчої ініціативи викладачів; впровадження у навчально-виховний процес досягнень науки та кращого педагогічного досвіду; стан дослідної роботи та художньої творчості викладачів і студентів; стан профорієнтаційної роботи в коледжі; питання охорони праці; питання працевлаштування студентів випускних груп, зв’язку з випускниками попередніх років; підсумки семестрових, державних екзаменів, поточного контролю; підсумки роботи асоціації випускників тощо.

В обговореннях активну участь взяли: Наталія Зубко, директор коледжу; Леся Федак, заступник директора з навчальної роботи; Ігор Леськів, заступник директора з навчально-методичної роботи; Ігор Бішко, заступник директора з виховної роботи; Наталія Кутна, голова об’єднаного профкому, голови циклових комісій та інші. В цілому роботу педагогічної ради визнано задовільною.

Завдяки наполегливій, цілеспрямованій координації діяльності колективу Львівського кооперативного коледжу економіки і права, постійному контролю прийнятих рішень, спрямованому на використання новітніх технологій, методів та засобів навчання, досягаються певні успіхів в організації навчального процесу на рівні сучасних досягнень в отримані кооперативної освіти.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Архів новин