Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Гру    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
05.07.2018

Нещодавно викладач Львівського кооперативного коледжу економіки і права, голова циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності, кандидат економічних наук, доцент НАУ Михайло Голубка пройшов стажування в Wyższej Szkole Społeczno-Gospodarczej в м. Пшеворск, Польща на тему: «Сучасний університет в системі європейської освіти: методи навчання, науково-педагогічний розвиток, дистанційна освіта та інтернаціоналізація навчального процесу»


В процесі стажування, викладач опанував програму стажування, яка містила в собі такий курс: Болонський процес в системі розвитку вищої освіти в країнах ЄС, інноваційні методи та технології в освітньому процесі, інтеграція науки та практики, Науково-педагогічний розвиток та підвищення кваліфікації викладачів, дистанційні технології навчання у вищій освіті, інтернаціоналізація навчального процесу та академічна мобільність викладачів та студентів: польсько-британський досвід w Wyższej Szkole Społeczno-Gospodarczej.

Під час стажування польські колеги поділилися своїм досвідом інтеграції до європейського освітнього середовища. Слід зазначити, що польський досвід особливо цінний для України, якій найближчим часом доведеться пройти подібний шлях. Окрім навчання на українця чекала насичена культурна програма.

Такі стажування дозволяють отримати хороший досвід практичної роботи у закордонному вузі, а цінність такого стажування за кордоном в тому, що отриманий там досвід є актуальним на сьогодні в період реформ та буде корисний для впровадження в навчально-виховний процес свого навчального закладу. По закінченню стажування викладач отримав Сертифікат.

За інформацією прес-служби Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Архів новин