Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Гру    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
24.04.2018

Днями у Львівському кооперативному коледжі економіки і права відбувся День відкритих дверей. Майбутні абітурієнти, випускники шкіл, ліцеїв та батьки прибули з різних районів міста та області для ознайомлення з навчальним закладом та його спеціальностями.

Такий захід, як завжди, викликає значний інтерес у абітурієнтів та їхніх батьків. Адже вибір фаху – непросте завдання для юнаків та дівчат, яке потрібно вирішити в один прекрасний момент, щоб в майбутньому бути корисними суспільству і потрібними в рідній Україні.

Директор коледжу Наталія Зубко привітала гостей та побажала вдалого вибору фаху, розповіла про історію та традиції навчального закладу, ознайомила з переліком спеціальностей, за якими здійснюють підготовку студентів у навчальному закладі та про випускників коледжу, які досягли значних успіхів у своїй професії.

Заступник директора з навчальної роботи та виробничої практики Леся Федак, розповіла про особливості та переваги навчання та працевлаштування студентів. Детально з умовами вступу на новий 2018 навчальний рік ознайомила майбутніх абітурієнтів відповідальний секретар Ірина Клачко.

Майбутні абітурієнти мали змогу переглянути презентаційний фільм про навчальний заклад, почути від голів циклових комісій, студентів та випускників про спеціальності, отримати рекламні буклети, брошури та інші друковані матеріали профорієнтаційного характеру.

Випускники коледжу та студенти розповіли гостям про отримані знання в коледжі і їх застосування на практиці та насичене студентське життя сьогодні.
Голови циклових комісій коледжу відповіли на усі запитання майбутніх абітурієнтів та їх батьків, більш детально проінформували стосовно окремих напрямків підготовки фахівців, за якими здійснюється набір студентів на 2018/2019 навчальний рік на денну та заочну форми навчання.

За час навчання коледж пропонує студентам: спортивні секції, предметні гуртки за спеціальностями, гуртки художньої самодіяльності, гуртожиток тощо. Адміністрацією навчального закладу підписані угоди про співпрацю з ВНЗ ІІІ-ІV рівня акредитації, що дає в майбутньому випускникам коледжу навчатись за профілем здобутої спеціальності та скороченим терміном.

На базі базової середньої освіти денної форми навчання вступні випробування проводитимуться відповідно до вимог та правил прийому абітурієнтів до ВНЗ I-II рівня акредитації. Зараховуватимуться до коледжу за співбесідою також і випускники професійно-технічних закладів на скорочений термін навчання, які мають повну загальну середню освіту, на відповідну спеціальність.

За час навчання в коледжі студенти додатково опановують робітничі професії.

На завершення заходу для гостей коледжу, виступила лауреат конкурсів і фестивалів, учасниця художньої самодіяльності, студентка 1 курсу Людмила Суворова.

Гостинно запрошуємо всіх охочих! Раді бачити кожного у нас!

На зборах Ради були прийняті рішення з поточних питань діяльності споживспілки та рішення з підготовки та проведення звітів і виборів органів управління та контролю в системі споживчої кооперації Львівщини.

Михайло Голубка, прес-секретар по роботі зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ Львівського кооперативного коледжу економіки і права

Архів новин