Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Гру    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
15.03.2018

Нещодавно На базі Львівського коледжу будівництва, архітектури та дизайну відбулася І Всеукраїнська науково-практична студентська онлайн-конференція для студентів вищих навчальних закладів України І – ІІ рівнів акредитації на тему; «Якби я був міністром економіки, я би….», участь в якій взяли студенти із 17 областей України, саме: Київський коледж міського господарства Таврійського національного університету імені В.І. Вернадського, Бахмутський індустріальний технікум ДВНЗ «Донецький Національний технічний університет», Бахмутський коледж мистецтв ім. І. Карабиця, Хмельницький політехнічний коледж Національного університету «Львівська політехніка», Криворізький будівельний коледж та інші, Львівський державний інститут медсестринства та лабораторної медицини ім.Андрея Крупинського та коледжів Львівщини.

З вітальним словом до учасників конференції звернулися Роман Дадак – голова Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області, директор Технологічного коледжу ДВНЗ “НЛТУ України”, Юрій Соха – директор Львівського коледжу архітектури, будівництва та дизайну, Ірина Тарасюк – методист Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Львівської області, Олександра Кондратович – голова методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області. У своїх промовах вони привітали учасників конференції та побажали їм здоров’я, гарного настрою, плідної роботи та не зупинятись на досягнутому, невичерпного натхнення у науковому пошуку, студентського завзяття до експериментів та науки, нових креативних ідей та їх успішної реалізації.

Захід організувала Олександра Кондратович –голова методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області, за підтримки Голови Ради директорів ВНЗ І-ІІр.а. Львівської області (голова – Роман Дадак), Львівського коледжу будівництва, архітектури та дизайну та Львівського автомобільно-дорожнього коледжу НУ «Львівська політехніка» .

Метою наукового заходу – обговорення актуальних проблем економічного, соціального, екологічного та інноваційного розвитку суб’єктів економічної системи. Обмін досвідом, ідеями між молодими фахівцями, їх бачення та пошук нових шляхів реформування економіки України, адже одним із основних напрямів формування якісного рівня освіти, що задовольняє потреби майбутніх молодших спеціалістів в інтелектуальному і професійному розвитку, є залучення студентів до наукової роботи.

Основне завдання – консолідація наукових досягнень, направлених на розробку рекомендацій щодо рішення проблем розвитку суспільства в умовах нестабільного економічного середовища.







Робота конференції проводилася за такими тематичними напрямами:

• Проблеми малого підприємства;
• Стан перспективи розвитку туризму в Україні;
• За економічне зростання – добробут;
• Медицина;
• Стан природного середовища;
• Майбутнє економіки України;
• Проблема подолання бідності;
• Бюджетна сфера;
• Енергозабезпечення та енергозбереження;
• Промислова політика;
• Проблема захисту прав споживачів;
• Аграрна політика;
• Міцна грошова одиниця;
• Розвиток автомобільного транспорту, дорожньо-будівельних машин;
• Розвиток будівництва доріг та аеродромів.

Львівський кооперативний коледж економіки і права представив студент 2 курсу, спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» з доповіддю на тему: «Стан кооперативної освіти в сучасних умовах: проблеми та перспективи», науковий керівник, к.е.н., голова циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Михайло Голубка

Молоді науковці яскраво й успішно презентували результати своїх наукових досліджень, ретельно підготовленими мультимедійними презентаціями. Доповіді учасників конференції були цікаві та змістовні.

Усі учасники зібрання високо оцінили рівень проведення І Всеукраїнської науково-практичної студентської онлайн – конференції та щиро подякували адміністрації й викладацькому складу Львівського коледжу будівництва, архітектури та дизайну, ВСП «Львівський автомобільно-дорожній коледж НУЛП, голові методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області – Олександрі Кондратович та
Оксані Громнюк, Олесі Бойчук, Ганні Голені, Юлії Баран, Марії Пукало та іншим за організацію та проведення наукового заходу.

Рада директорів висловлює вдячність організатору конференції Олександрі Кондратович – голові методичного об’єднання викладачів економічних дисциплін ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Львівської області та викладачам економічних дисциплін Львівського автомобільно-дорожнього коледжу НУ “Львівська політехніка” за організацію конференції, Юрію Соха – директору Львівського коледжу будівництва, архітектури та дизайну за сприяння у проведенні конференції та студентам-учасникам конференції за активну участь та значні наукові досягнення.

Як зауважили представники циклової комісії обліку та фінансово-економічної діяльності Львівського кооперативного коледжу економіки і права: «Ми вдячні за чудову нагоду взяти участь у проведеній студентській конференцій, яка, без сумніву, збагатила усіх нас новим досвідом. Конференція була організована бездоганно: все продумано, чітко, виважено. З приємністю констатуємо, що колеги виконують важливу місію – активно залучають молодь до науки. Адже студентська науково-практична конференція спонукає молодь до роздумів, надихають до подальших розвідок, а подекуди й пропонують готові наукові ідеї. Дискусії та спілкування – це безцінний досвід, особливо для майбутніх молодих науковців. Від імені адміністрації вишу та особисто хочеться висловити подяку усім учасникам і організаторам – миру, добра і реалізації нових наукових ідей, безмежної радості, успіхів у житті й творчості, гарного здоров’я і до нових щасливих зустрічей».

При підведенні підсумків конференції організатори заходу подякували всім присутнім за активну участь у науковому заході. На завершення організатори конференції нагородили учасників та побажали всім успіхів, творчого збагачення та нових перемог.

За результатами конференції тези учасників опубліковані у Збірнику матеріалів конференції.

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права.

Архів новин