Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
« Бер    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Посилання
 
ban-ukoop2   ban-gaz2  
20.10.2017

Для педагогічного та студентського колективу Львівського кооперативного коледжу економіки і права, 14 жовтня особливий день, адже рівно 26 років тому на свято Покрови Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії відбулась урочиста посвята навчального закладу.

Тому цього осіннього жовтневого дня у стінах навчального закладу проводять урочисті заходи, у яких беруть участь студенти усіх груп та спеціальностей, викладачі, працівники та гості. У програмі – ціла низка цікавих і пізнавальних заходів. За збігом обставин це і 78-й День народження вишу. На свято прийшли випускники різних років, ветерани коледжу, батьки студентів та інші поважні гості – шанувальники нашого навчального закладу. Відкрила урочистості директор коледжу, випускниця, Наталія Зубко, яка в урочистій атмосфері висловила щирі й теплі вітання викладачам, студентам та гостям. Наталія Павлівна радо приймала щирі вітання, які надходили на адресу коледжу і дякувала кожному, хто прийшов розділити радість з нагоди славного ювілею.

Історія нашого коледжу бере початок з 1939 року і є надбанням багатьох поколінь, як викладачів так і студентів. Сьогодні Львівський кооперативний коледж економіки і права є потужним кооперативним навчальним закладом, який гордиться своїми випускниками їх успіхами та досягненнями, які працюють у різних сферах народного господарства України.

Хвилиною мовчання вшанували тих, кого з нами нема: це кооператорів, які внесли колосальний внесок у розвиток нашої кооперації та кооперативної освіти; студентів і тих військових, які загинули, обороняючи нашу неньку-Україну і наш спокій. У промовах було згадано про членів споживчих товариств, працівників і ветеранів споживчої кооперації України, про їх внесок у розвиток кооперації та кооперативної освіти.

Всі разом, помолилися за мир, за Україну, за військо, за кооператорів, за студентів та викладачів, за всіх присутніх в залі. Виступаючі наголосили на важливості українських та військових традицій, гідному вшануванню бойового подвигу, самовідданості українців, які присвятили своє життя служінню рідному народові, захисту своєї землі та посиленню уваги й турботи до захисників держави.

Отець закликав студентів знати не лише професійну науку, а й науку життя. Наголосив на тому, що педагоги і церковні наставники повинні не лише вчити, а й виховувати студентство в релігійному, патріотичному дусі, любові до Бога, до церкви і до України, а потім отець Ігор Дмитерко окропив та поблагословив присутніх.

До привітань долучилась Ірина Гримак – заступник голови Львівської обласної державної адміністрації, випускниця коледжу, яка вручила колективу вишу подяку, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток вітчизняної освіти та підготовку висококваліфікованих фахівців за підписом голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки.

З вітальним словом до присутніх звернувся заступник голови правління спілки споживчих товариств Львівської області, Микола Хлевинський, який від імені голови правління Львівської обласної спілки споживчих товариств Михайла Ванівського та Львівської обласної профспілкової організації працівників споживчої кооперації України, подякував адміністрації вишу та педагогічному колективу за те, що вони гідно виховують молоду еліту кооперації, а студентам побажав розвивати творчі здібності, стати справжніми професіоналами своєї справи, прославляти рідну кооперативну альма-матер, завжди пам’ятати про неї і в майбутньому бути гідним фахівцем своєї справи.

Від імені усіх студентів привітав рідний коледж з прекрасним ювілеєм голова студентського самоврядування та випускники коледжу.
Розпочалось ювілейне осіннє дійство святковим концертом, який організував Роман Голиш керівник художньої самодіяльності та вокального гуртка коледжу. Ведучими свята були голова студентського самоврядування і міс коледжу 2016, Михайло Юркевич та Вікторія Надурак.

Усі присутні на святі змогли насолодитися вражаючими виступами талановитих студентів так і випускників вишу, зокрема Дарина Бобко, Людмила Суворова, Христина Костяк, Христина Назаркевич, Юлія Грендус та інші, які подарували незабутнє свято своїм гостям, радуючи кожного з присутніх музичними номерами, виконували пісні, присвячені святам, що припадають на 14 жовтня.

Пролунали твори у виконанні новоствореного інструментального дуету на саксофоні та бандури, студентів коледжу Дмитра Якиміва та Анастасії Назар.

Особливо зворушливим був викладацький хор «Галичаночка» – Львівського кооперативного коледжу економіки і права, який порадував гостей піснями у власному виконанні.

За ініціативи та підтримки директора коледжу Наталії Зубко, хор створений у 2016 році як аматорський осередок, хор стрімко зачарував слухача своїм репертуаром українських пісень. Художній керівник – Галина Гасюк.

Захід показав, що колектив кооперативного коледжу з оптимізмом дивиться в майбутнє й робить все для збереження кооперативних цінностей та традицій, високого авторитету навчального закладу, як в місті Львові так і України загалом.

«…Дорога кооперативно родино, хай любов, добро і тепло сердець поєднає всіх нас. Нехай мир і спокій буде в нашій Україні та кооперативній родині, щиро вітаємо всіх зі святом…» – наголосив заступник директора з виховної роботи Ігор Бішко.

На закінчення урочистостей з нагоди ювілею, всі заспівали «многая і благая літа».

«З Днем народження, Львівський кооперативний коледж економіки і права»!

Матеріал підготував Михайло Голубка, прес-секретар з роботи зі ЗМІ та зв’язків із громадськістю Львівського кооперативного коледжу економіки і права.

Архів новин